Halime sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2024 10:52

Ürünüm, çamaşır makinesi, aldığım günden beri temiz yıkamıyor; lekeleri çıkarmıyor. Denemediğim deterjan kalmadı ve içine parça alıyor. Sesi çok çıkıyor. Servisi arıyoruz, 2 kere geldiler. Kaç kere aradık servisi ve müşteri hizmetlerini, 3. kez gelmiyorlar. Lekelerin fotoğrafını gönderdim, müşteri hatası dediler. Ben önceki makinemi 15 sene kullandım ve hiç sorun yaşamadım. Bu ürünü aldığıma çok pişmanım.

24 Nisan 2024 20:03

Ürünüm, çamaşır makinesi, aldığım günden beri temiz yıkamıyor; lekeleri çıkarmıyor. Denemediğim deterjan kalmadı ve içine parça alıyor. Sesi çok çıkıyor. Servisi arıyoruz, 2 kere geldiler. Kaç kere aradık servisi ve müşteri hizmetlerini, 3. Kez gelmiyorlar. Lekelerin fotoğrafını gönderdim, müşteri hatası dediler. Ben önceki makinemi 15 sene kullandım ve hiç sorun yaşamadım. Bu ürünü aldığıma çok pişmanım.

20 Şubat 2024 18:15

Hala hiçbir sonuç alamadım

25 Nisan 2024 11:23

Neden LG şirketi bu şikayetlere bir cevap vermiyor ne servis geliyor ne de bir kisi iletişime geçiyor biz kullanıcılar neden mağdur oluyoruz bu küçük bir ücret değil yenisini alalım şu an yenisi 15 bin artık duyun sesimizi

İrem
29 Aralık 2024 20:55
Çamaşır Makinesi Sorunu Çözülemiyor
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Sema
20 Aralık 2023 11:54
LG Çamaşır Makinesi Lekeleri Ariel Kullanmama Rağmen Çıkarmıyor
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
01 Aralık 2023 15:02