Metin sonuçtan hiç memnun değil

LG Bulaşık Makinesi Arızası

Metin
12 Ocak 2024 14:24

LG DFB512FP model bulaşık makinesini kullanmaktayım. Yeni evlendim. Kurulumu da 2022 Eylül ayında yapıldı. 1 sene sonra makineden çok aşırı sesler gelmeye başladı. Servis kaydı oluşturduk ve servis bize ilk başta fabrika hatası, sonra mühendislik hatası olduğunu söyledi. Ve bir Japon yapıştırıcısı ile halledilebileceğini ve müdahalesini yaptı. Sonrasında ses devam etti.

Tekrar servis çağırdık ve makineyi atölyeye alıp orada parça değişimi yaptılar. Makineyi teslim ettiler. Makineyi çalıştırdığımızda daha da çok ses gelmeye başladı. 2. Kez tekrar servis çağırdık, makineyi yine atölyeye aldılar ve yine parça değişikliği yapıldı. Makinenin gelme süresi uzadı, yeni bebeğim oldu. Eşim bulaşıkları elinde yıkamak zorunda kaldı. Makineyi aldıktan sonra tekrar çalıştırdık ve ara ara ses yapmaya başladı.

Ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Ve artık bıktım bu olaydan, sürekli servise gidip sorunun giderilmemesi çok can sıkıcı bir hal aldı. Ürünü değiştirin diyorum, kullanıcı hatası değil sonuçta. LG'nin ürünlerini tercih ettiğim için o kadar çok pişmanım ki bir daha evime asla almayacağım bir ürün, asla kimseye de aldırmam. Çok pişman oldum, tercihimden dolayı.

Tuğçe
13 Şubat 2024 20:50
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
21 Ekim 2023 19:43
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Umut
26 Kasım 2024 09:28

Sehriban
30 Eylül 2023 22:49
Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

Ulaş
24 Aralık 2023 17:56