Emine sonuçtan hiç memnun değil

Lexus Trader Yanıltmacası!

20 Temmuz 2024 13:09

Borsa mecrası gibi kendilerini tanıtarak para isteyen şirket, önce kazanç sağladığını düşündürüyor fakat sonra defalarca batıyorsunuz sizi kandırıp para istiyorlar. Yakınlarınızı da davet edip onlardan puan kazanacağınızı iddia ediyorlar. Bankanın araması ile yanıltıldığımızı anladık. Çünkü hesaplarla ilgili onlarca şikayet var. Bora ve Berkay bey adında kişiler sürekli farklı şekilde ikna yöntemi ile para istiyorlar. Haziran 2024 tarihinde para istediler ve battığını iddia ettiler. Paramızı almaya çalışıyoruz alamıyoruz. Sizi engelliyorlar. Ama dava açtık kimsenin kandıramasınlar diye.

04 Ağustos 2024 21:31

Şikayet vara daha önce yaptığım şikayeti beni tehdit etme yolu ile çektirdiler. Yeniden yazıyorum. Borsa adı altında para yatırmaya teşvik ettikleri bu programda kendilerini Bora, Berkay ve Hamza adında tanıtan 3 kişi önce çok güzel kazanç sağladığınızı iddia ediyorlar. Çevrenizden kişilere referans olmanız için baskı yapılanlar. Kendileri şu hisseyi al sat diyerek sizi yönlendirip sonrasında paranızın tamamını kaybediyorsunuz tekrar destek amaçlı para yatırmanız lazım şeklinde baskı kuruyorlar. En sonunda bütün paranızı kaybettiğinzi iddia ediyorlar.

Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

Erdoğan
24 Mart 2024 10:09
Şeyhmus sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 17:26

Yatırım Vaadiyle Oyalananlar Param Neden Geri Verilmiyor

29 Ekim 12:07
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 15:20
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Paragon Yatırım Yatırım Vaadiyle İkna Edildim, Paramı Kaybettim Ve Mağdur Edildim

04 Ağustos 09:02