Lenovo Laptopta Type-C Girişi Sorunu Ve Destek Eksikliği

16 Ağustos 2024 16:43550

24.12.2022 tarihinde Hepsiburada.com üzerinden Lenovo laptop bilgisayar aldım. Geçen hafta ihtiyaç oldu. Type c girişini kullanmak istedim çalışmıyordu. Lenovo'yu aradım yardımcı oldular. Type c girişini çalıştırdılar ancak ihtiyaç üzerine Type c girişli bir USB çoklayıcı satın aldım ancak Bilgisayarın Type c girişi USB çoklayıcıyı tanımadı. Lenovo'yu aradım. Biz 3. Parti ürünlere destek vermiyoruz deyip kapattılar. Ben bilgisayarın Type c girişini kutlanamayacak isem o zaman bu Type c girişini neden koydular veya USB çoklayıcıyı neden icat edip satıyorlar. Lenovo aldığıma bin pişmanım.

16 Ağustos 2024 16:48 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Müşteri danışmanınız, sikayetvar.com platformunda dile getirdiğiniz şikayetinizle ilgili size hizmet vermek üzere telefon veya e-posta yoluyla en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

16 Ağustos 2024 16:56

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

20 Şubat 2025 20:42

Aynı sorunu ben de yaşadım. Bugün bilgisayarı projeksiyona bağlamam gerekti ve HDMI girişi olmadığından sorun yaşadım. Type-c giriş ile dönüştürücü aldım ama cihazı tanımadı. Dünya kadar para ödeyerek aldığımız laptopun type-c girişini kullanamamak çok saçma.

Lenovo Bilgisayar Lenovo Ideapad 382K200K0TX Destek Alamıyorum Şarj Sıkıntısı Yaşıyorum

Cengizhan
Cengizhan
11 Temmuz 2024 03:341.180

8 Haziran 2022'de sipariş ettiğim Lenovo Ideapad 3 82K200K0TX modeli laptopumun şarj kablosu 2024 Mayıs itibarıyla koptu...

1 Destek1 Yorum

Lenovo Laptopun Type-C Girişi Hayal Kırıklığı

20 Şubat 2025 21:131.403

Lenovo laptop bilgisayar aldım. Bugün bilgisayarı projeksiyona bağlamam gerekti ve HDMI girişi olmadığından sorun yaşadı...

Tümünü Gör
Lenovo Bilgisayarımda İnternet Görünmesine Rağmen İnternet Çekmiyor!

Lenovo Bilgisayarımdaİnternet Görünmesine Rağmen İnternet Çekmiyor!

Ömer
Lenovo Kalitesiz Dış Kasa Ve Klavye!

Lenovo Kalitesiz DışKasa Ve Klavye!

Kenan
Lenovo Servisten Gelen Ürün Tamir Olmadan Gönderilmiş, Aynı Sorun Devam Ediyor!

Lenovo ServistenGelen Ürün Tamir Olmadan Gönderilmiş, Aynı Sorun Devam Ediyor!

Ferhat
Lenovo Loq 170 Watt Adaptör Yetersizliği!

Lenovo Loq 170 WattAdaptör Yetersizliği!

Musab
Lenovo Bluetooth Hoparlör Bilgisayar Bağlantı Problemi