Ledger Donanım Cüzdanı Nano S Ekran Sorunu

Canavar
11 Ekim 2023 21:47

3 veya 4 yıl oldu. Nano s aldım. Ama toplasan 8 kere bilgisayara bağladım. Sürekli yattı ledger. Geçen hafta bir bakayım diye taktım ekran yok. Farklı ara kablosu ile denedim gene yok. Çok aşırı karanlıkta belli belirsiz gözüküyor. Ledger'in kendi sitesinde yok ekran çok fazla kullanmama rağmen, bir ekran neden böyle oldu.

Yorumlar (5)

Ünal

Uzun süredir kullanmadıysanız bataryası bitmiştir. Benim başıma da geldi. Batarya ekran ile birlikte tümleşik olarak satılıyor. Ben yurt dışından 2 tane alıp birini değişimde kullandım. Dilerseniz diğerini size gönderebilirim.

İsmail

Ledger nano s şarj ettim güncelleme yaptım ama hala ekrandaki ışık yetersiz ne yapsam olmadı darbe de almadı yardımcı olur müsünüz

Ünal

Berkant

Aynı sorun bende de var çok karanlık bir ortamda görüntü geliyor mu bir bakım ben o şekilde kullanabiliyorum. Dün fark ettim sanırım güncelleme gelince olmuş cihaz 1 yıldır ilk defa taktım kasada muhafaza ediliyordu kendi kutusunda 2 yıl 5 ay oldu benim ( ledger nano s ) alalı Ledger şirketi büyük bir şirkettir bir sonuç mutlaka olur beni de haberdar ederseniz sevinirim

Ledger Donanım Cüzdanı Nano S Ekran Sorunu
İsmail

Aynı sorunu. Bende yasıyorum güncelleme yaptım şarj ettim ama yok ışık yetersiz çözebildinizmi siz ustat

Ledger Soğuk Cüzdan Açılmıyor

Mevlüt