Cemil sonuçtan çok memnun

10 Mayıs 2024 16:15

Alanya Lazer Göz Polikliniğinde Yaşananlar

28 Mart 2024 tarihinde Dr. H**** K******'ye muayene oldum. Bana ilgili damlaları 3 Nisan 2024 tarihine kadar kullanmamı ve söz konusu günde her iki göze birden 'uzak ve orta mesafede etkili' mercek uygulamasıyla katarakt işlemi yapacağını söyledi.
3 Nisan 2024 tarihinde, birer gün arayla uygulama tarihi belirlenmiş epikriz raporlarına rağmen, aynı gün iki göze birden katarakt ve lens işlemine tabi tutuldum ve bu işlem için 42.500 Türk Lirası ödeme yaptım. (Tahsilat makbuzuyla) Geçen zaman içinde düzelmeyen şey ise, operasyondan önce taahhüt edilen uzak görüşün değişmemesiydi.
Bu sorunu konuşmak için 30 Nisan 2024 tarihinde tekrar Dr. H**** K******'ye gittiğimde, gözümdeki uzak görüş problemine bulunan çözüm, bir gözlük reçetesinden başka bir şey değildi. Doğal olarak bir umutla o gözlüğü de aldım ve 1000 lira da ona ödedim. Gözlüğü taktığımda oluşan sonuç ise tarifsiz bir üzüntü oldu. Çünkü uzak gözlüğü takınca, bu kez orta mesafede 'maksimum 80 cm' iyi gören gözüm, yürürken ve yakına baktığımda görmemeye başladı.
Çok kırgın ve kızgınım. Bu ülkede bir hasta, 'Size uzak ve orta mesafeyi mükemmel şekilde göreceğiniz, sadece yakında gözlük kullanacağınız mercek takacağız' teminatıyla masaya yatırılıyor ve bir daha asla geriye dönülmeyecek hassasiyette bir organa yanlış işlem yapılıyorsa, buna tek kelimeyle vicdansızlık ve para kazanmanın kolay yöntemi denir. Hem mercek takacaksınız hem de görüşümü mahveden ve gariptir bu sonucu düşünmediğiniz gözlük vereceksiniz. Bu kabul edilemez.
Sonuç
Size güvendiğim için kendime çok kızıyorum. Ben hayatımı huzurevinde geçiriyorum, sıradan bir yazarım ve bana en çok lazım olan gözlerimi artık tedavi ettiremeyeceğim şekilde elimden aldınız. Bu nedenle:
1- Lazer göz katarakt işlemi ve ondan doğan harcamalarımın (gözlük) toplamı olan 43.500 liranın tarafıma iadesini,
2- Nezaket gösterip özür dilemenizi acilen istiyorum.
Bu haksız ve benim iyi niyetimi ve güven hissimi alabora eden hatanızı telafi etmemeniz halinde bütün sosyal medya platformlarında başıma geleni paylaşacağımı bilmenizi isterim.
Cemil S*******

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2023 17:10
Berivan sonuçtan hiç memnun değil

Volo Poliklinik Güzellik Ve Estetik Adana Lazer Sıkıntısı

13 Ağustos 2023 22:30