Land Rover Çözülemeyen Ekran Ve Ses Sorunu

31 Aralık 2023 22:45

Avcılar Borusan'dan sıfır olarak almış olduğum araç daha ikinci ayında aracı çalıştırdığımda ekranların çalışmadığını fark ettim. Bostancı'daki servise yakın olduğum için oraya gittim. Hemen hızlı bir işlemle sorunun çözüldüğü söylendi fakat ekran, iki hafta sonra tekrar aynı arızayı verdi. Ardından Samandıra Borusan'ı arayarak sorunu bildirdim ve araçtan yolda giderken vidaların gevşemiş gibi gürültüler geldiğini, bunun da düzeltilmesini rica ettim. Ancak araç geri geldiğinde ekranın düzeldiğini fakat seslerin devam ettiğini gördüm. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle bu durumla uğraşmak dahi istemedim, resmen bıktım. Şimdi sabah arabayı tekrar çalıştırdığımda araç ekranlarının hiç çalışmadığını gördüm. Çıldırmamak elde değil, işimizi gücümüzü bırakıp 450.000 TL değerindeki araç için gidip geliyoruz. Böyle bir markanın imajına yakışmayacak şekilde basit ve müşteri memnuniyetinin önemsenmediği bir firma ile karşılaştım. Borusan'ın bu konuda bana ne zaman tam anlamıyla yardımcı olacağını tekrar arayıp göreceğiz.

01 Ocak 2024 10:36 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, Land Rover İletişim Merkezi

Bayram
Bayram
02 Ocak 2024 19:35

Merhabalar Borusan samandıradan almış olduğum randevu sonucunda aracımı götürdüm arkadaşlar gayet profesyonel ve güler yüzlü şekilde genel sorunum olan ekran kararması haricindeki ses sorununu kısmen çözdüler fakat ekran kararması ve radyo hafıza kaydetme ile ilgili sorunun güncelleme ile alakalı olduğunu ve güncelllemenin hala beklendiğini söylediler anlaşılan o ki ekranın kararmasını umursamayıp güncellemenin 1 yıl daha beklemek zorunda olduğumuzu anladık. Land Rover gibi bir firmanın bu konuyu nasıl hala 1 yıldır çözemediğini anlamış değilim

Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
16 Şubat 2024 08:31
"Borusan Oto Yönetim Ekibine ve özellikle Müşteri İlişkileri tarafında Tuğba Hanım'a süreç içerisinde gösterdiği özen ve değerli geri dönüşleri için teşekkür ederim. Sadece önerim elektrikli araçların yedek parça tedariği konusunda gerekli önlemlerin alınması ve stok yönetiminin daha etkin yapılması sanırım iyi olacaktır."

Togg Yazılım Ve Parçalarıyla İlgili Yaşadığım Problemler

Anıl
31 Mayıs 2024 00:45
H. Hilal sonuçtan hiç memnun değil

H. Hilal
13 Haziran 2025 17:36
Ayben sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2023 00:15