04 Haziran 2024 12:33

İzmir Çiğli Ata Sanayi'de bulunan Lahur Otomotiv firmasından Renault Megane 3 aracıma cuma günü sağ ön emniyet kemeri sipariş ettim. Araç ruhsatında yer alan şasi numarasına göre ve öncesinde Renault Mais İzmir Şubesi'ni arayarak aracımın şasi numarasını tekrar arayıp emniyet kemerini sordum. Aracımın şasi numarasına uyumlu olduğunu öğrendikten sonra Lahur Otomotiv'den aracımın şasi numarasına uyumlu sağ ön emniyet kemeri kolunu sipariş ettim. 3 Haziran itibariyle emniyet kemerinin geldiğini ve teslim almam gerektiğini belirttiler. Teslim aldıktan sonra bir ustaya giderek fark ettik ki emniyet kemeri Megane 3 aracımdaki şasi numarasına uyumlu değil. Bunun üzerine Lahur Otomotiv'e giderek sorunu belirttim. Bursa'daki fabrikadan geldiği için iade yapılamayacağı söylendi ve müşteriyle uyumlu bir ses tonu kullanılmadı. Siparişi aracımın şasi numarasına göre yanlış veren ben değilim ve 2850 TL ödeyerek teslim aldım. Ben müşteriyim ve tarafıma 'Bizi ilgilendirmez, fabrikadan geldiği için iade alamayız, ne yaparsan yap' şeklinde bir ses tonu ile yaklaşıldı. Tüketici Hakem Heyeti ve kanuna göre hiçbir gerekçe ileri sürmeksizin ve cezai şart ödemeksizin ürünü 14 gün boyunca iade ve cayma hakkım bulunmaktadır. Kendim esnaf olduğumdan dolayı neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Konu çözülmediği ve tarafıma iadesi sağlanmadığı takdirde hem Lahur Otomotiv'i hem de Lahur Otomotiv'in söylediği Bursa'daki Renault fabrikasını Tüketici Hakem Heyeti'ne vereceğim. Bir daha da Çiğli Ata Sanayi'deki ben ve arkadaşlarım Lahur Otomotiv'den 1 TL'lik ürün dahi almayacaktır. Aldığım ürünün faturası ve kendisi resimde ektedir. Bu sorun haricinde müşteri olduğum halde tarafıma yapılan uygunsuz konuşmadan dolayı şikayetçiyim.

Funda sonuçtan hiç memnun değil

Funda
28 Eylül 2024 18:30
Yelishe Store Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Yanlış Bilgilendirme
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Servis Mağduriyeti: Yanlış Parçalar Ve Uzayan Süreç

26 Kasım 2024 19:05

25 Ocak 2025 13:40
Oto Servisinde İade Sorunları
Abdülmecit sonuçtan hiç memnun değil

Yağ Kaçağı Sorunu Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi

15 Nisan 2025 18:48