Randevu İptali Ve İletişim Sorunları

10 Aralık 2024 01:14

İzmir/Buca/Adatepe
Firmanın önünden dahi geçmeyin. Sahibindenmiş gibi ilan koymuşlar, aradım, Kule Yapı olarak müşteri temsilcisi çıktı ve görüşme için randevu oluşturdu. Saatinde ofise gittiğimizde yalnızca çaycı abla vardı, herkesin çıktığını, acil arsa göstermeye gittiklerini söyledi. Bu arada 6-7 tane satış danışmanı için masa var, hepsinin aynı anda çıkmış olması garip. Neyse, doğru bile olsa sorun, bize dönüp randevuyu iptal etmemeleri; söyleseler gitmezdik. Tabii ki ben sessiz kalamayıp söylendim, oradaki abla da sağ olsun K**** Bey diye birini aradı, sözde yönetici bana telefonda (sinirliyim ya sakinleştirecek) attı tuttu, efendim telafi ederiz. Gerekirse evden alırız, pazar günü bile olur. Ben özellikle ilgileneceğim, sizinle iletişime geçeceğim, fiyatta da yardımcı oluruz. Özürler, bilmem neler; benim hangi ilan için aradığımı da biliyor, sen hangi ara temsilci ile iletişime geçtin de bildin (büyük ihtimalle herkes o ilan için arıyor). Tabii ki de ne arayan var ne soran. Böyle yalanlı dolanlı bir yer.

Ragibe

İyi ki Buca kule yapı için benzer şikayetler yazılmış bende aradım sahibinden görünürken kule yapıdan aradılar ancak benzer durum olduğu içinde randevuyu iptal ettim Buca'da çoğu ilan böyle midir insanlar nasıl güvensin

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Dev Yapı İnşaat Randevu Hayal Kırıklığı Ve Metraj Oyunları

01 Ocak 2024 18:47
Ykk sonuçtan hiç memnun değil

Kule Yapı Yanıltıcı İlan Ve Tehditlerle Karşılaştım

30 Kasım 2024 21:19
Ozgur sonuçtan hiç memnun değil

Bakyapı İnşaat Daire Alma Deneyimim

31 Ağustos 2023 12:17