Hüseyin sonuçtan memnun değil

Yedek Parça Temininde Yaşanan Zorluklar

Hüseyin
23 Kasım 2024 23:15

Kuba Süperlight 125 markalı bir motor aldım, ikinci el olarak motorun 3. sahibiyim. Talihsiz bir kazaya karıştım, 4 adet yedek parça temin etmemiz gerekiyordu. Parçalar şu şekilde:
Kuba Süperlight 125 için;
- Ön far
- Ön çamurluk
- Sağ sürücü ayak basamağı
- Arka fren merkezi
Mersin'deki tüm yedek parçacılara ve yetkili servislere sorduk, ellerinde olmadığını, fabrikadan isteyeceklerini söylediler. İsim vermek istemiyorum... adlı yetkili servisten parça talebini oluşturduk, 2 parçanın ellerinde olduğunu, 2 parçanın stok beklediğini söylediler. Talep oluşturduğum yetkili servisin işleri yoğun olduğu için motor sahibi olarak fabrika müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alıyordum parça tedariği ile ilgili. Çünkü evim ile işim arası 15 kilometre, otobüsle gitmek zor olduğu için motorumun bir an önce yapılmasına ihtiyacım var. En son aradığımda, 'Hangi parçalar stoklarınızda yok?' dediğimde, 'Biz bu bilgiyi sizinle paylaşamayız, servisinizden öğrenin.' denildi ve 'Sistemimizde sizin aradığınızı görüntülemekteyiz, sizin aramanıza gerek yok, biz parçalar temin edildikten sonra servisinize iletişime geçeceğiz.' denildi. Motor sahibi benim, şasi numarasını söyleyerek sorgu yapıyorlar. Neden böyle bir muamele yapılıyor bilmiyorum ve yani fabrika müşteri hizmetlerini arıyorum, adı üstünde müşteri hizmetleri, ben sorunumun gerekli yerlere ulaşmasını ve çözüm bulmasını istiyorum.

11 Ocak 2025 15:12

Kuba süperlight 125 siyah 2021 model motorumla bir kaza yaşadım -Ön far -Sağ ayak sürücü basamak -Arka fren merkezi -Ön çamurluk yukarıda listelediğim parçaları tedarik etmek istedim Mersin'de ikamet ediyorum hemen hemen Mersin'deki tüm servislerde bu motorun yedek parçası yok servisten fabrikaya parça talebinde bulunduk 2 parçayı -Ön far -Sağ ayak basamak Olmak üzere gönderimini yaptılar teşekkür ederim fakat -ön çamurluk -arka fren merkezinin gönderimini stoklarında olmadığı için yurt dışından talep edeceklerini söylediler 2 ay 4 gün oldu halen arayıp sorduğumda parçanın stoklarına girmediğini söylediler yani benim anlamadığım 2021 model bu motor üretici bu motoru üretirken 10 yıl yedek parça üretme garantisiyle satmıyor mu neden halen parçalar bulunmuyor ücretli parça talebinde bulunuyorum resmen paramla rezil oluyorum sorunumun yetkili yerlere ulaşmasını ve çözüm bulmasını istiyorum.

11 Ocak 2025 14:44

11 Ocak 2025 14:42

Kuba Süperlight 125 CC Yedek Parça Krizi

18 Ekim 2024 11:12
Eren sonuçtan hiç memnun değil

1,5 Aydır Arka Jant Temin Edilemiyor, Motorum Serviste Bekliyor

23 Ekim 2025 21:10

Kuba Newlight 125 Pro İçin Yedek Parça Tedarik Sorunu Yaşadım

08 Ağustos 2025 18:15
kuba-newlight-125-pro-icin-yedek-parca-tedarik-sorunu-yasadim-1.jpg
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Kuba Firmasının Sorumsuzluğu

16 Ocak 2024 01:15