Kuba Motor Çıta 50 R Yazısı Bulamıyorum Hiçbir Yerde Bayii Yok

13 Temmuz 2023 00:43

20 gün önce satın aldığımız "Kuba Space 50 Pro" model motorun, km teli 300 km olmadan koptu. Telin kopmasında problem yok, böyle şeyler olabilir. Fakat satın aldığınız yere motoru götürüp tel değişimi istediğinizde, "elimizde tel yok, ne zaman gelir bilmiyoruz" dediklerinde problem başlıyor. Çünkü 100 TL olması gereken tel, bayilerde bile olmadığı için, internet üzerinden 350 TL'ye kadar başka firmalar tarafından satılıyor.

Bu model motorda kronik bir sorun olan km telinin, dışarıda 3-5 kuruş kazanmaya çalışan yan firmalara satılıp, bayilere verilmemesini anlamak mümkün değil. Ayrıca garanti kapsamında değişmesi gereken bu kadar basit bir parçada bile böyle sorun yaşıyorsak, bu markayı tercih ettiğim için büyük hata yaptığımı anlıyorum.

İnternet üzerinden satın aldığım kmk telini satıcı göndermiyor, servis yok diyor, Kuba iletişim merkezini arıyorum ulaşmak mümkün değil. 16 Yaşında çocuğuma satın aldığım motorun 500 km bakımına sokmak kısmet olmadı.

Selinay sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Yeni Motorumda Tekleme Ve Çalışmama Sorunları

Selinay
19 Mart 2024 18:51
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Küba Space 50: Bitmeyen Arızalar Ve Hayal Kırıklığı

23 Aralık 2024 17:59
Derbeder sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Sorunlarla Karşılaşılan Motor Deneyimi

Derbeder
18 Ekim 2024 14:55

29 Temmuz 2024 15:49

Sıfır Alınan Küba Space50 Max'ın Aküsü 1 Ayda Bozuldu, Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı!

08 Temmuz 2025 14:20