KTÜ Farabi Hastanesi (Trabzon) Trabzon Farabi Hastanesi Kadın Doğum Doktoru Çok Kötü, Baştan Savıyor

09 Mart 2024 19:16

Herkese selamlar. Eşim 2023 yılında tek yumurta ikizlerine gebeydi. İlçede olduğumuz için her kontrolde Trabzon Farabi (Üniversite) hastanesine gidemiyorduk. Anne karnındaki iki bebek arasında gelişim geriliği vardı iki bebek arasında iki hafta kadar zaman farkı vardı. Hamileliğin ilk aylarında kontrol için yukarıda belirttiğim hastaneye gittik ve ismini bilmediğim doktor eşime "hastaneye geç geldiğimizi, bebeklere anne karnında operasyon yapılabileceğini bununda Ankara'da yapıldığını" bize söyledi. Daha sonra rutin kontroller için tekrar aynı hastaneye gittik. İsmini bilmediğim ama görsem tanıyacağım doktor beni odaya almadı. Eşim muayene olduktan sonra odadan gözü yaşlı bir şekilde çıktı. Ne olduğunu sorduğumda doktorun kendisine " Doğum olsa bile küçük olan bebek yaşamaz "dediğini duydum. Eşimin ve benim psikolojimiz bayağı bozuldu. Ben de bahse konu hastaneden fayda alamayacağımızı anlayıp Ankara'ya gittim. Gün aşırı kontroller sonucunda 34. Haftada doğumu gerçekleştirdik ve Allah'a şükür evlatlarım sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiler. Farabi Hastanesi kadın doğum doktoru olan ve haşa kendini Allah gibi sanıp kesin hüküm veren, suratı sirke satan bu doktor ve bunun gibi doktorlar insanlara faydadan çok zarar veriyor. Allah ıslah etsin!

İdil

Çok geçmiş olsun evlatlarınızı sağlıcakla kucağınıza almanıza çok sevindim. Ben de tek yumurta ikizlerime 12 haftalık hamileyim Farabi perinatolıjige görünmemi istedi doktorum il dışından gideceğim ama yorumunuz beni etkiledi siz de bu bölümde mi bakılmıştınız

İdil

Daha gitmeden tedirgin oldum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Dönüşünüz için teşekkür ederim. @katüfarabiperinatoloji insanları mağdur etmeyin. Sonuçta gidecek başka yerimiz yok.

Esat
Esat

Evet biz oraya (perinotoloji bölümüne) gittik. İlgi alaka yoktu bizle ilgilenmek istemezcesine ve morallerimizi bozarak Ankara'ya gitmemizi söylediler.

05 Ocak 2024 21:59