Yanıltıcı Yatırım Programı Ve Kişisel Bilgilerin Güvenliği

Yanıltıcı Yatırım Programı Ve Kişisel Bilgilerin Güvenliği
31 Aralık 2024 22:49

Ben, ALJ işletme okulu isimli bir gruba katıldım. Hatta grupta her akşam ders veren profesörün de bahsedilen kişi olmadığını sonradan öğrendim. Gruba katılmam sırasında, tarafıma kazanç vaat eden bir yatırım programı veya ürün tanıtımı gibi belirtilen iddialar söylenmiş ve yanıltıcı bilgiler sunulmuştur. Farklı yerlere ödeme yaptırdılar. Armetiss Bilişim Teknolojileri Kağıt Ltd. Şti. Firma sahibi H***S****'ye  ödeme yapıldı. Bu süreçte, işlemlerin yürütüldüğü ilk finans programında kimlik bilgilerimi ve banka bilgilerimi paylaşmam istendi. Ancak kısa süre içinde bu grubun, verilen vaatleri yerine getirmediğini ve beni yanıltarak maddi/manevi zarara uğrattığını fark ettim.

Mağduriyetim şu şekilde oluşmuştur: Tarafıma bir fon tahsis edildiğini, o parayı ödemezsem içerideki fonlarımı da alamayacağım söylenmiştir. Ama bana baştan bu konunun bu şekilde olacağı söylenmemiştir. Bu konuda yanıltıldım.

Şikayet konumla ilgili gerekli incelemelerin yapılmasını, mağduriyetimin giderilmesi için işlem başlatılmasını ve söz konusu kişi veya kuruluşlar hakkında yasal süreçlerin yürütülmesini istiyorum. Ayrıca paylaştığım kişisel bilgilerin ve banka bilgilerimin korunması ve üçüncü şahısların eline geçmesi durumunda yaşanacak olumsuzlukların engellenmesi için de önlem alınmasını talep ediyorum. Savcılığa suç duyurusunda bulundum.

31 Aralık 2024 22:33

Armetiss Bilişim Teknolojileri Kağıt Ltd. Şti. Firmasına para gönderdim ancak hiçbir hizmet almadım ve ödemeyi iade etmiyorlar. Firma sahibi H*** S***, iade ettim diye sahte dekont da düzenlemiş. Bu firma Diyarbakır'da ve durumu savcılığa şikayet ettim. Başkaları zarar görmesin.

ALJ İşletme Okulu Ve İlk Finans Kripto Para Yatırım Dolandırıcılığı

20 Aralık 2024 18:14