Pamioerut Kripto Para Yatırım Yanıltması

Pamioerut adlı bir kripto borsasında mağdur oldum. Küçük miktarda çekime izin veriyorlar sonra büyük miktar çekmek istediğinizde Yatırdığınız tüm paraya el koyuyorlar ve paranızı hiçbir şekilde geri alamıyorsunuz. Sürekli vergi ücretlendirmesi adı altında lgw coin hesabına para yatırmanızı talep ediyorlar. Vergi yatırınca da depozito istiyorlar.

26 Aralık 2024 06:25

Halen nasıl faaliyetlerine devam edebilir, o kadar hakkında şikayet varken bu kripto borsası nasıl kapatılmıyor, internet sitesi Türkiye'de hâlâ girilebiliyor ve internette lisansı olduğuna dair sahte haberleri var.

Yorumlar(11)

28 Aralık 2024 15:54

Bende mağdur oldum birincil para piyasası altında yeni lwg coin fon kodu kullandığınız için 1000 Ustd ödemeniz gerekiyor paranızı çekebilmek için sonra ödedim ama yarısını bana tavsiye eden bir bayan beraber ödedik ve sonrasında yine çekemdim 2 seçenek sondular 1. Si 2000 dolar yatırıp 100.000 lwg kazanmak 2. Si ise bu coin 20 Ocak 2025 te bitiyor büyük borsalara cekebilirisiniz dediler vallahi buna da insan güvenmiyor gitti paralar çok mağdurum 20 ocağı bekliyorum

25 Aralık 2024 20:35

Bende mağdurum ama bir sonuç alamıyor uz bir yatırımda yapamıyoruz en güzel sağlam borsada işlem yapmak

22 Aralık 2024 01:49

Bende mağdur oldum 16 dolarla başladım şimdi 220 dolar var ben iki defa çekim yaptım bugün çekim yapamıyorum pamioerut uygulamasında param kaldı

20 Aralık 2024 22:02

Geçmiş olsun adamların kurduğu sisteme bak parayı hesaplarına yatırıyorsun parayı geri vermiyorlar

14 Aralık 2024 08:45

Siber suçlara nasıl şikayet edeceğiz sonuç alabilen var mı? Varsa buraya yazarsa hepimiz faydalanmış oluruz hem de aynı suçtan birçok kişi başvurursa daha kolay sonuç alırız diye düşünüyorum

10 Aralık 2024 10:20

Merhaba vergi yatırma işlemi yaptınız mi? Sonrasında paranızı geri alabildiniz mi?

Kripto Para Yatırım Pamioerut Kripto Borsasında Yaşadığım Mağduriyet

Pamioerut adlı bir hayali kripto borsasında mağdur oldum. Yatırılan tüm paraya el koyuyorlar ve paramızı hiçbir şekilde ...

Kripto Para Yatırım Pamioerut Kripto Borsasında Yaşadığım Mağduriyet
2 Destek

Kripto Para Yatırım Yanıltması Şikayeti

Kripto yanıltması. Pamioerut diye öncül bir borsaya yeni çıkan bir coin için yatırım yaptık. Bu yatırımı da Twitter'dan ...

12 Destek16 Yorum

Tümünü Gör
Kripto Para Yatırım Yanıltmacası!

Kripto ParaYatırım Yanıltmacası!

Dursun
Kripto Para Yatırım İçin Sürekli Arıyorlar!

Kripto ParaYatırım İçin Sürekli Arıyorlar!

Rahatsızlık Yaşamak İstemiyorum, Başvurumun İptalini İstiyorum!

RahatsızlıkYaşamak İstemiyorum, Başvurumun İptalini İstiyorum!

Muammer
Coin Dönüştürme Sorunu