Gönül
13 Aralık 2024 22:2014.544

Baykar yatırım reklamına yatırım yapmak için girmek istedim. Farklı bir platform yurt dışı kripto para borsası imiş. Capital-ınvesting bağlantılı Binance TR başlangıçta her şey kurumsal ve düzgün.

Bir para çekme isteğim oldu. Her şey bitti sıkıntılar başladı sonuçta dosyanız kapatıldı Avrupa merkez bankasına gönderildi. Bundan sonra BDDK ile görüşünüz denildi ve muhatap yok. 21.11.2024 itibari ile bu kişi ve kurumla ilgili hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum.

Mesut
Mesut
15 Şubat 2025 16:35

Bende de aynı şekilde

Ersöz
Ersöz
12 Şubat 2025 18:14

Aynı tezgah ile bende karşılaştım dava açacağım

Yasemin
Yasemin
7 Şubat 2025 18:49

Çok geçmiş olsun savcıya gidin elinizde ne varsa bunlar temiz insanlar sayesinde keyif sürüyor

Fadime
Fadime
23 Ocak 2025 14:40

Bende de aynen o şekilde oldu baykar yatırım üzerinden dediler ondan sonra para isterler işte 6.000 TL'lik Ondan sonra onu yatırdıktan sonra Global Finans uzmanından sonra şeye aktarlar Beni yeni bir uzmana atadılar adam işte şey dedi biz dedi bir alım satım yapıldı Ondan sonra küçük meblağ olduğu için dediler ki 100.000 TL'lik bir alışveriş yapacağız para yatırmamız lazım alacağız Sonra onun dedi kar marjin dedi bırakacağız öbürünü sizin hesaba yatıracağız sizde de kredinizi kapatırsınız geri kalan kar marjinal birlikte işlem yaparız dedi o şekilde herhalde ben parayı yatırdım yatırdıktan sonra da haber olunamadı hiçbirine ulaşamıyorum şu anda

Güvenilir Görünen Yatırım Platformu Kabusa Dönüştü: Kimlik Bilgilerim Tehlikede!

Dudu
15 Nisan 2025 11:5024.679

4 Nisan 2025 günü Baykar Yatırım diye bir siteye giriş yaptım. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Yatırım Danışmanlığı...

1 Destek

Tümünü Gör
Kripto Para Yatırım Yanıltmacası!

Kripto Para YatırımYanıltmacası!

Dursun
Kripto Para Yatırım İçin Sürekli Arıyorlar!

Kripto Para Yatırımİçin Sürekli Arıyorlar!

Rahatsızlık Yaşamak İstemiyorum, Başvurumun İptalini İstiyorum!

Rahatsızlık Yaşamakİstemiyorum, Başvurumun İptalini İstiyorum!

Muammer
Coin Dönüştürme Sorunu