KYK Yurt Sorunu Ve Barınma Mağduriyeti

15 Ekim 2024 16:37

Geçen sene ailevi durumlardan okula gidemedim. Bu sene de KYK çıkmıyor. Okulum açıldı. Okula gidemiyorum. Okulum İstanbul'da diye mağdur durumdayım. KYK sıralaması ilerlemiyor. 2 haftadır hala aynı yedek sırasındayım. Yurtlara gittim, tekrar tekrar aradım hep aynı cevabı alıyorum. Yardımcı olamayacaklarını söylüyorlar. Sokakta kaldım diye geri dönmek zorunda kaldım. Güya İstanbul Belediyesi öğrenci dostuyuz adı altında İbb yurtları açmış. Aradım öğrenci alamayacaklarını başvuru tarihinin geçtiğini söylüyorlar. Misafir öğrenci olarak bile almıyorlar. Belediyenin yardımcı olmasını beklerken bir de oradan gol yiyoruz. Koskoca İstanbul'da sokakta kaldım. Eve ve özel yurda imkanım yetmiyor. Param olsa hiç çekmem bunca cefayı. Yalvara yalvara mı okuyacağız. Çok mağdur bırakıldık.

Elvan sonuçtan hiç memnun değil

KYK Yurt Sorunu Ve Mağduriyetimiz Göz Ardı Ediliyor

17 Eylül 2025 09:45
kyk-yurt-sorunu-ve-magduriyetimiz-goz-ardi-ediliyor-2.jpg
kyk-yurt-sorunu-ve-magduriyetimiz-goz-ardi-ediliyor-1.jpg
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Piri Reis KYK Yurdu'nda Yetersiz İmkanlar Ve Barınma Sorunu Nedeniyle Mağduriyet

15 Eylül 2025 18:40

KYK Yurtlarında Ek Başvuru Belirsizliği Ve Barınma Mağduriyeti