KYK Yurdunda Sürekli Su Kesintisi Ve Güvenlik Sorunları

13 Aralık 2024 11:47

Ben İstanbul Beşiktaş KYK kız öğrenci yurdunda kalıyorum. KYK yurdunda sürekli sorunlar yaşıyoruz ve bu durum ciddi mağduriyet yaratıyor. Son olarak, 00.45’te suların kesileceği söylendiği halde saatlerdir sular yok ve asansörler çalışmıyor. Yurt 11 katlı olduğu için bu durum özellikle üst katlarda kalan öğrenciler için büyük bir sorun.

Ayrıca geçen haftalarda yurttan akrep çıktı. Bu tür temel ihtiyaçlar ve alanların sağlanmaması biz öğrencileri hem fiziksel hem de psikolojik olarak etkiliyor. Sorunların sürekli tekrarlanması ve çözüm için yeterince çaba gösterilmemesi kabul edilemez. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

KYK İzmir Kız Yurdunda Hijyen Eksikliği Arızalar Ve İlgisizlik Öğrencileri Mağdur Ediyor

02 Ekim 2025 00:48
kyk-izmir-kiz-yurdunda-hijyen-eksikligi-arizalar-ve-ilgisizlik-ogrencileri-magdur-ediyor-1.jpg

09 Şubat 2024 18:52

25 Haziran 2024 00:43

04 Kasım 2024 22:33
Nadide sonuçtan hiç memnun değil

Çankırı KYK Erkek Öğrenci Yurdu’nda Hijyen ve Barınma Sorunları Öğrencileri Mağdur Ediyor

27 Ağustos 2025 20:45

Kredi ve Yurtlar Kurumu Kategorileri