Kredi Ve Yurtlar Kurumu Hüma Hatun KYK Kız Öğrenci Yurdu Manisa Yaşanan Sorunlar

06 Ekim 2023 10:31

Manisa ilinde bulunan Hüma Hatun Yurdunda kalıyorum ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde öğrenim görüyorum. Yurdumuzda yemek ve sıcak su hizmeti bulunmamaktadır. Ayrıca her yer inşaat halinde olduğu için toz ve kir içindedir. Öğrenciler olarak büyük zorluklar yaşamaktayız. Odalarda böcekler bulunmakta ve sineklikler takılı değildir. İnternet çekmeme sorunu yaşamaktayız ve hatta telefon dahi çekmemektedir, bu nedenle iletişim kurmak oldukça zordur. Yurdumuzda internet hizmeti de bulunmamaktadır. Duş alma imkanımız da yoktur. Hepimiz bu durumdan çok zorlanmaktayız. Yurdumuzun bulunduğu bölgeye otobüs seferleri düzenlenmemektedir. Işıklar yeterli değildir ve hava karardığında güçlük çekmekteyiz. Ayrıca okula giderken otobüs durağı bulunmamaktadır, bu da bize büyük zorluklar yaşatmaktadır. Şikayetimizin dikkate alınmasını umuyoruz, çünkü bu durumun ne kadar daha devam edeceğini bilemiyoruz.

Nazar
Nazar

İletişim numarası var mı?

04 Ekim 2023 12:25

Kredi ve Yurtlar Kurumu Kategorileri