Kozmik Academy Dönüş Yapılmadı

Kozmik Academy Dönüş Yapılmadı
12 Ekim 2024 22:28

Instagram'dan bir kullanıcıyı takip ediyordum. Adı Kozmik Academy bana gerçek geldi ve bende satın aldım ama email olarak size göndereceğim denmişti. Oysaki dönüş olmadı email attım mesaj yazdım ancak hiçbirine dönüş yapılmadı. Hepsi para almak içinmiş.

Nagihan
Nagihan

Bende mail adresimden almıştım. Ve maalesef gelmedi. Bir de gül yağı sipariş vermiştim. 30 iş günü geçti hala gelmedi. Kargoya verildi yazılı kargoya verilse çoktan gelirdi.

Seda

Merhaba ben asistanıyım Siparişleriniz sipariş oluştururken girdiğiniz maillere iletildi eğer hatalı mail girdiyseniz düşmez mailinizi kontrol ederek sistemden sipariş kodlarınızı iletiniz sipariş kodu olmadan işleme alınmaz kontroller sonrası siparişiniz iptal edilir

Ayşin
Ayşin

Kozmik academy den 2tane 10/10 Dilek tılsımı satın almıştım. 1 tane e-kitap, 1 tane de servet tılsımı kodlaması satın aldım. Mail adresimi kontrol etmeme rağmen hiçbiri de mail adresime gönderilmedi. Satıcıya ulaşmaya çalıştım Mail ve mesaj göndermeme rağmen hiçbir sonuç alamadım.

15 Ekim 2024 14:35
Kozmik Academy'den Aldığım Ürün Teslim Edilmedi
Kozmik Academy'den Aldığım Ürün Teslim Edilmedi
Azize sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 08:18

15 Ekim 2024 02:27