Sadiye sonuçtan hiç memnun değil

Korzay Koçak Ön Ödeme Mağduriyeti Ve İletişim Sorunları

24 Ocak 2024 11:45

Korzay Koçak'ın mental masking seminerine katılmak amacıyla ön ödeme olarak 4000 TL ödedim. Asistanı G*** Hanım, kalan tutarı seminer günü ödeyebileceğimi söyledi. Ancak seminere katılamayacağımı belirttiğimde, seminer tarihi yaklaştığı için ödediğim parayı iade etmeyeceklerini, daha önceden haber vermem gerektiğini ifade ettiler. Bunun yerine kızımın ders çalışmasında motivasyonunu artırmak için Korzay Bey'den terapi almak istedim. Korzay Bey'in birebir seans vermediğini, terapistlerden birinin verebileceği söylendi ve bunu kabul ettim. Randevu tarihini beklerken, abimin sigara bırakması için terapiyi kullanmaya karar verdim. İlk randevuya, abimin sigara bırakması için Sosko İş Merkezi'indeki adrese geldik ve *** Hanım'dan terapi aldık. İkinci seans için 3 Ocak tarihine randevu aldık fakat abim ilk seanstan etkilenmediği için terapiye inancı kalmadı ve gelmek istemedi. G*** Hanım'la görüşüp kalan seans haklarımı kızım için kullanmak istedim ve randevu oluşturduk. Randevu günü belirtilen adrese gittiğimizde kapı duvar ile karşılaştık. Terapisti aradığımda E*** Hanım, seansın online olduğunu, adresten bir ay önce ayrıldıklarını ve sadece online terapi yaptıklarını söyledi. Maltepe'den akşam yedisine yetişebilmek için çektiğimiz trafiğe ve kızımı terapiye ikna çabalarımın boşa gitmesine üzüldüm.

Ben hiçbir zaman online terapi almak istemedim ve o adresten ayrıldıklarına dair bilgilendirme yapılmadı. Sadece WhatsApp'tan 30 Aralık'ta '3 Ocak'taki randevunuz online gerçekleşecektir, bilginiz var değil mi? ' diye bir mesaj gelmiş ve ben bunu görmediğim için cevap vermemişim. En azından arayıp bilgi verilmesi gerekirdi. Ayrıca 3 Ocak'taki randevuyu abim gelmek istemediği için iptal etmek zorunda kalmıştım ve sonraki randevular için yapılan görüşmelerde online terapiden bahsedilmemişti.

Sonuç olarak bu ciddiyetsiz ve özensiz davranışlardan dolayı güvenim sarsıldı. Online terapi almak istemiyorum ve bu nedenle 15/12/2024 tarihinde ödediğim 4000 TL'den bir seans ücreti olan 1800 TL'yi düşüp kalan 2200 TL'nin tarafıma iade edilmesini talep ettim. O günden beri talebime dönüş yapılmadı. Almadığım bir hizmetin bedelini ödemek zorunda değilim ve paramın iadesini talep ediyorum.

İbrahim
İbrahim

Utanmadan bunu şikayet olarak yazabiliyorsunuz

Serdar
Serdar

Sende b. Konu çıkarmışsın pardon ama, bir de şikayet ediyorsun

Zeki
Zeki

15-12-2024 de ödediğiniz için geri dönüş yapmıyor olabilirler

Bir Aile Psikolojik Danışmanlık Merkezi Saygısız Umursamaz Tavırlar, Anlayışsız Ve Hoşgörüsüzlük

13 Aralık 2023 16:50
Burçak sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 19:39
Stayyoungwith.com Yanıltıcı Ve Sorumsuz Bir Hizmet
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Botoks Sonrası Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

25 Şubat 2025 09:41