Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Korzaykocak.com'da İade Reddi

16 Kasım 2023 15:07

Korzay Koçak'tan mental masking eğitimi adı altında aldığım online dersten hiçbir şekilde verim alamadım iade etmek istediğimde de iade yok maalesef diye yanıt aldım normalde 14 gün iade hakkı olduğunu kendi sitelerindeki mesafeli satış sözleşmesinde yazmışlar fakat iade kabul etmiyorlar.

Gence
Gence

Zaten bir bit yeniği olduğunu hissettim. Videolarda insanları bayıltıp ayıltıyorsun haliyle insanlar acaba bu hipnoz olayı derdime deva olur mu diye düşünüyor. Görüyor ki yok öyle bir şey haliyle parasını geriye istiyor. Bir de avukat tutmuş bilmem Madde 15'in bilmem ne bendine falan yok paketi açılmış ürünü geriye alamıyoruz :) ) Ver kardeşim adamın parasını geriye ne yaptın da geriye iadesi söz konusu değil. Eğitimin başından sonuna katılır sonra uyanıklık yapar yok bana bir şey olmadı o zaman haklısın 15 gün iade sözü veriyorsun sonra kullanılmış paketi iade almıyoruz. Demek ki o kadar çok bu şekilde geriye dönüş olmuş ki beyefendi Avukat tutmuş. Madem kedine çok güveniyorsun öyle iddialı iddialı 6 gün içerisinde sigarayı bırakma sözü veriyorsun. Eeee Sigarayı bırakamadığında vallahi o senin iraden o zaman bende bir site açayım 2 günde sigarayı bıraktırıyorum gelsin kursa zincirleyeyim bir yere iki gün sonra salayım tekrar içerse vallahi o senin iraden. T. C.'yi anlamak mümkün değil!

Yunus
Yunus

Cayma Hakkı Kullanılamayacak Ürünler mesafeli sözleşmeler yönetmeliği madde 15 e) Malın tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olması halinde maddi ortamda sunulan kitap, dijital içerik ve bilgisayar sarf malzemelerine ilişkin sözleşmeler. Dijital ürünler yönetmelikte de belirtildiği üzere iade edilmez. Bu da açıkça müvekkilim Korzay Koçak'ın internet sitesinde yazmaktadır.

Sadiye sonuçtan hiç memnun değil

Korzay Koçak Ön Ödeme Mağduriyeti Ve İletişim Sorunları

24 Ocak 2024 11:45