Korkmaz Mutfak Eşyaları Kullanışsız Bir Makine Korkmaza Yakışmıyor

Korkmaz Mutfak Eşyaları Kullanışsız Bir Makine Korkmaza Yakışmıyor
24 Mart 2024 00:29

İlk kullanımda yandı şeker ile limon kabuğunu robot çekmedi. 2000 bin lira param çöp oldu. İçinden ışık çıktı koktu ve duman çıktı
Robot ile aparatın birleştiği plastik kısımlar soyuldu plastik parçaları çıktı. Mağdurum. Garanti iade talebimi onaylatacak belge verir mi

25 Mart 2024 07:26 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Sayın Tüketicimiz , Öncelikle Korkmaz Mutfak Eşyalarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz durum için üzgünüz . Çözüme ulaştırmak amacı ile en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla, Korkmaz Müşteri Hizmetleri

Hayriye
Hayriye

Servisine götürdüm. Bir seferde On saniyeden uzun basmışsın dedi. Talimat kağıdında iki dakika basıp bırakılacağı yazıyordu. Ücretini. Dedim Yanan parçalar değişti eve geldim. Bu seferde kek yapmak istedim çırpıcıyı kullandım. Yine sonuç alamadım tutukluk yaptı. Servise götürdüm Çırpıcı bozuk dedi. Değişelim dedi. Hayır dedim parçalarına tekrar para vereceğine yeni alırım dedim. Hakkımı helal etmiyorum şikayet var da daha bana dönüş yapmadı aylar oldu makine öyle bekliyor.

Bahar sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2024 21:03
Derya sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 11:21
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2024 19:48
Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Mutfak Robotu