Konya Şehir Hastanesi MR'a Sokmadılar

23 Nisan 2024 21:32

Konya yeni Şehir Hastanesi'nde MR'a sokmadılar.

Yeni Şehir Hastanesi'nde uzun zamandır devam eden endokrin sorunlarım için birkaç aydır tedavi gördüğüm dr. **** hanım, benden kontrastlı MR istedi. Ben Karaman'dan Konya'ya her hastaneye gidişimde hem okulumdan hem de günlük rutinlerimden geri kalıyorum. Türkiye şartlarında LPG fiyatları gün geçtikçe artıyor. Hastaneye gittiğimde MR için bana sıra verdiler ve damar yolu açtılar. Tam 1 saat bekledim ve ekranda ismim çıkmadı.
Yanlarına gittiğimde, çok yoğun olduklarını ve biraz daha beklememi rica ettiler. Bekledikten sonra ekranda ismim çıktı ve yanlarına gittiğimde, içeri alamayacaklarını ve kapının önünden bana bağırdıklarını söylediler. Beni MR'a almadılar. Sırf kilolu olduğum için beni MR'a almadılar. Üstelik MR kapısına vurup, para ile aldığım ilacı geri istedim. Bana ilacı vermek yerine, ilacı gözümün önünde çöpe attılar ve o ilaç 150 TL idi. Hem param boşa gitti hem de benimle dalga geçtiler.
MR odasındaki güvenlik beni itti ve yere düştüm. Kolumdaki damar yolunun kapağı açıldı. 'ne yaptın? ' diye bağırdığımda ise benden özür diledi. Müdürleriyle konuşmak istediğimde, cebime 50 TL koyup 'yoluna devam et' diye bağırdı. Ben de ağlayarak, damar yolunu takan kadının yanına gittim. Kadına durumu anlattım ve beni anlayışla karşılayıp görevli birisini aradı ama ona rağmen beni MR'a almadılar.

Konya Şehir Hastanesi Nöroloji Polikliniği Doktorun Tavrı!

02 Eylül 2023 15:10
Kahraman sonuçtan memnun değil

Doktorun İlgisizliği Ve Yetersiz Tedaviyle Mağdur Oldum

01 Mayıs 2025 03:38
Doktorun İlgisizliği Ve Yetersiz Tedaviyle Mağdur Oldum
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Konya Şehir Hastanesi'nde Adaletsiz Sıra Uygulaması Ve Uzun Bekleme

02 Haziran 2025 16:21