Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Konda Araştırma Ve Danışmanlık Ays Konda Parayı Yatırmama

11 Mart 2024 13:36

Kendi araştırmalarım için telefonla ya da yüz yüze anket yapıyordum. Ancak paneldeki kişilerden birini aramışlar. Karşı taraf, arandığını ve anketle ilgili birkaç şey söylemesine rağmen anket yapılmadığını iddia ederek şikayet etti. D***** adında bir kişi beni arayıp hem panelden çıkardı hem de ücretimi yatırmayacaklarını belirtti. Bu, açıkça haksız bir kazanç sağlamadır. O kişinin ücretini kesip gönderin; madem öyle diyorum, ısrarla beni çıkardıklarını ve parayı yatırmayacaklarını, nasıl olsa yerime başkasını bulabileceklerini belirttiler. 30 bin takipçili sayfamda da D***** adındaki bu kadını ve yapılanları yazıp herkesin görmesini sağlayacağım. Küçük kızımla birlikte herkesin evine gidip bazen de telefonla anket yapmaya çalışırken, bu yapılanı Ramazan'ın ilk günü asla kabul etmiyorum. Hakkımı da helal etmiyorum.

Dile
Dile

Merhaba. Ben de İnternet üzerinden ulaştım bu işe. Henüz başlamadım. Bilgisayarıma mantis diye bsr sistem kuracaklarını, oradan sesli anket yapacağımı yazdılar. Ama emin olamadım. Acaba aynı iş mi? Yanlış bsr başvuru olabilir mi? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Sinem
Sinem

Merhaba sesli anket derken bilgisayarınıza kimsenin bağlanmasına izin vermeyin özellikle tanımadığınız kimsenin her türlü verinize ulaşabiliyorlar benim Konda araştırma anket işindeyken böyle bir şeyle karşılaşmadım

Özgür
Özgür

Bende bugün konda ile çalıştım. Eğer aynı durum yaşanırsa yorumumu güncelleyeceğim yaşanmaz ise zaten yorumum burada kalacaktır iyi günler

Fidan sonuçtan hiç memnun değil

Yöneylem Araştırma Evden Çalışma Vaadiyle Mağduriyetim

25 Nisan 2024 21:33
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Emeklerimin Karşılığı: Haksız İptal Ve Kötü Üslup

25 Aralık 2024 17:58
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Ada Araştırma İnsanları Çalıştırıp Parasını Ödemiyor

20 Mart 2024 17:52