Ozge sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 21:31

Ben Konya Zafer Meydanı'ndaki Kompedan mağazanızdan alışveriş yaptım. Orada çalışan tesettürlü, kilolu, esmer bayan bana saldırdı. Kamera kayıtları var. Bir daha asla alışveriş yapmak istemiyorum. 0552********42 numaralı telefondan şikayetçiyim. Müşteriyi dövmeye kalktı. Sosyal medyada reklam edeceğim. İyi akşamlar. Kız kardeşimle görüntülü konuşma yapıyordum, ürün hakkında beğeni almak için danışmaktı niyetim. Kardeşimden fikir almaktı. Bayan beni yanlış anlayarak üstüme saldırdı. Bu bayanın müşterilerle ilgisi yoktu. Gelen müşterilere ters tepki veriyordu. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

06 Ağustos 2024 08:55 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle giyim tercihinizi Kompedan'dan yana kullandığınız için teşekkür ederiz. Yaşadığınız bu durumdan dolayı bizlerde üzüldük, şikayetinizin sonuçlandırılması için Etik Hat üzerinden bildirebilirseniz daha sağlıklı sonuç alabilirsiniz. Saygılarımızla,

06 Ağustos 2024 14:29

Değerli Müşterimiz, şikayetiniz tarafımızca incelenmesi ve disiplin sürecinin başlatılması adına iletişime geçmenizi rica ediyoruz. Saygılarımızla, Kompedan Müşteri Destek Ekibi

03 Ekim 2024 02:47

Mümin