Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Koçyiğit Evler Bungalov Mağdur Olmam

01 Temmuz 2024 00:42

Koçyiğit evler bungalov firmasından yazlık kiralamak için iletişime geçtim ilk önce bir rakam söylediler. Yatırdım arkasından sigorta dediler arkasından yazlık verilmiş başka yazlık verelim dediler arkasından bu evin sigorta parası daha fazla deyip para isteyip durdular. İade istediğimde de etmediler.

04 Temmuz 2024 21:51

Koçyiğit evler bungalov firmasından ev kiralamak için iletişime geçtim. Firma evin bir haftalık parasını söyledi parayı hesaplarına yatırdım. Ardından aradılar ilk başta bilgi vermedikleri evin sigorta bedeli olduğunu söylediler, ve sigorta bedelini de yatırdım. On dakika sonra açıklamanın yanlış olduğunu yatırmışsın dolayısı ile yeniden sigorta için para yatırmamı yatırdığımda ilk bedeli iade edeceklerini söylediler ve tekrar yatırdım. 10 dakika sonra evin dolu olduğunu söylediler başka eve ücretsiz aktaracaklarını söylediler ama sigorta parası bir daha istediler yatırmadım iade istediğimde hakaret ettiler. Bir gün sonra tekrar iletişime geçtiler şikayetimden vazgeçersem iade edeceklerini söylediler ve vazgeçip şikayetimi sildim hala yatırmadıkları gibi cevapta vermiyorlar.

Tolga

Evet dolandırıcılar aynı şeyler bizim de başımıza geldi yasal yollardan hakkımızı arayacağız

Tolga

Sonuç ne oldu benzer bu durumu bende yaşadım

Kadriye
Kadriye

Sizin onlarla geçtiğiniz iletişim numaraini alabilir miyim benimde aynı durum geldi başıma 1hafta önce Muhammet koçyiğit vergi levhası olan kişi tarafından numaralarını alabilir miyim

İbrahim
İbrahim

Yasal yollara başvurun mutlaka bende aynı durumdayım sabah ilk işim gerekli yerlere şikayet etmek olacak

01 Temmuz 2024 04:23

04 Temmuz 2024 16:09
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 16:26
Tatilsepetim Koçyiğit Evler Bungalov Yanıltması!