30 Ağustos 2024 14:11

Merhaba, Klasgame üzerinden 10+ sipariş verdim. Hepsi sadece aynı ürün üzerineydi. Hiç ürünle ilgili sorun yaşamadığım için kendileriyle sorun yaşamadım fakat son aldığım ürün çalışmadı ve kod kullanıp kullanmadığımı kontrol edip sonra iade yapacaklarını söylediler. Tam 3 hafta sadece bayisi oldukları firmadan kodun neden çalışmadığını ve kullanılıp kullanılmadığını sormak için beklettiler. Tutar 2.150 TL.

3 hafta sonra evet kod çalışmıyor, sistem değişmiş, aynı ürünün farklı satış sistemi var. Size bakiye olarak 2.150 TL ekledik + 350 TL kupon eklemişler. Tamam dedim bari kullanalım, buradan kurtulayım. Yeni dedikleri ürünü kullandım, olmadı. Bu sefer de sizin hesabınızda sorun var demeye başladılar. Yaklaşık 2 haftadır paramı geri almaya çalışıyorum. Kendileri destek taleplerime cevap vermiyorlar. Böyle firmaları kullanmak kötü, ilk sorunda başınıza dert üstüne dert açıyorlar. Bilgileri 0, müşteri temsilcileri çok kötü.

Klasgame'den İade Sürecinde Mağduriyet Ve Uzun Bekleme

11 Ağustos 2025 10:20
klasgameden-iade-surecinde-magduriyet-ve-uzun-bekleme-1.jpg
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 13:42
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 19:33

Klasgame'de Yaşadığım Sorunlar Ve Paramın İadesi

Ksjdhd
08 Haziran 2024 02:50
Klasgame'de Yaşadığım Sorunlar Ve Paramın İadesi

Satın Aldığım Oyun Kodu Teslim Edilmedi, Alışveriş Kısıtlaması Mağduriyet Yaratıyor

Şaban
03 Eylül 2025 14:17
satin-aldigim-oyun-kodu-teslim-edilmedi-alisveris-kisitlamasi-magduriyet-yaratiyor-1.jpg