İlayda sonuçtan hiç memnun değil

Kitap Bastır Bizim Dijital Müşteri Memnuniyetsizliği!

Kitap Bastır Bizim Dijital Müşteri Memnuniyetsizliği!
06 Haziran 2024 02:15

kitapbastir.com adresinden 22/05/2024 tarihinde bir baskı siparişi verdim. Yalnızca 50 sayfalık tek bir kitap. Sitede 1 hafta içerisinde baskının hazır olup kargoya teslim edileceği yazıyordu, bugün 05/06/2024 fakat site üzerinde hala ilk günkü gibi sipariş işleme alındı şeklinde bir ibare var. Bilgi almak için firmaya ulaşmaya çalışıyorum fakat ne aramalara ne maillere ne de mesajlara dönüş alamıyorum. Site üzerinde bulunan 3 numarayı da aradım hepsi kapalı. Siparişimi teslim etmedikleri ve baskı yapmadıkları gibi iptalini de sağlayamıyorum.
Firmanın maili: [email protected]
Site üzerinde bulunan numaralar: 0553 *** 30 53 - 444 9 296 - 0553 *** 30 49
Sipariş numaram: #29883

İlayda
İlayda
23 Haziran 2024 09:54

Haftalar sonra site üzerinde siparişim hakkında bir gelişme mevcut. Kargoya verildiğini gösteriyor sitede, ne kadar doğru bilemiyorum. Eğer elime ulaşırsa güncelleme olarak burada tekrar paylaşım yapacağım. Kalitesini vs de bildireceğim. Ama zaten sorumsuz bir marka olduğu için benim için çoktan sınıfta kaldı.

Seyit
Seyit

Aynı durumdayım. Hatta benim siparişim 06.05.2024 tarihinde. Tam 1 ay oldu. Adamlar dükkanı kapatıp gittiler büyük ihtimale ama internet sitesinden sipariş alımını kapatmadılar. Siparişler paralar geliyor hesaplarına ama siparişle ilgilenecek kimse yok.

Asla Cevap Vermiyorlar. Siparişimin Durumu Belli Değil.

15 Mayıs 2024 16:36
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Kitap Bastır Siparişimde Yaşadığım Sorunlar Ve Gecikmeler

07 Haziran 2024 16:36