Kiptaş Konutlarında Aidat Sorunları Ve Yetersiz Hizmet

18 Aralık 2024 15:21

Deliklikaya Hadımköy 3. Etap Kiptaş konutlarında oturuyorum. 1.400 TL aidat ödüyorum. Ancak 10 günde bir temizlik yapılıyor, o da aynı pis su ve paspasla tüm katları silerek. Bir kere deterjan kokusuna maruz kalmadık. Koridorlar böcek kaynıyor. İlaçlama için arıyorum ayda 1 yapılıyor deniyor ama sürekli bir böcek sorunu yaşıyoruz. Kapıyı açtığımda içeri giriyorlar. Site yonetimi genel olarak asla düzgün is yapmıyor. Teknik personel ya da herhangi bir talep Olduğunda umursamaz tavır sergileniyor. Halkla ilişkiler kısmi öğrenci isleri gibi canı isterse is yapıyor. Yönetim kötü, işleyiş kötü.

Yorumlar (7)

Hilal
Hilal

Evet bende 3. Etapdayım her yerde böcek fare keltengere hamam böceği gibi haşereler site içerisinde mevcut ilaçlama vs yapılıyor Muş ama neden bir fayda görmüyorum bende anlamıyorum 2 bin 57 TL lik bir aidatı hak edecek hiçbir girişşmm yok.

Onur
Onur

Peki güncel sorunlar nedir ısınma ve sıcak su problem leri yaşanıyor mu

Tuğba

Isınma ya da sıcak suda sorun yok. Ancak temizlik böcek gibi sorunlar devam ediyor. 2000 TL aidat ödenecek bir hizmet almıyoruz.

Esra

Yorumunuz için teşekkür ederim oradan vazgeçtim böcek en hassas noktam Allah yardımcımız olsun inşallah

Esra

Blok tam emin değilim ama cami bölgesine bakan blok tu

Esra

Merhaba ben dün oradan ev baktım fakat gittiğimde saat 14 30 du her yer siliniyordu acaba bana mı denk geldi böcek falan da hiç görmedim oralara gelmeyi düşünüyorum beni aydınlata bilir misiniz

Tuğba

Buyurun böcek fotoğrafı, ben temizlenmiyor demedim koskoca bina 10-15 günde bir aynı pis suyla temizleniyor. İlaçlama ve temizlik yeterli olmadığı içinde sürekli böcek oluyor. Ses yalıtımı çok kotu katlar arası, koridorun hava alacak bir cami yok. Kiralar ortalamanın altında olduğu için tercih size kalmış, maalesef ben durumu bilmeden ev sahibi olduğum için satmamızda çok mümkün değil.

Kiptaş Konutlarında Aidat Sorunları Ve Yetersiz Hizmet

Yeni Yönetimle Artan Sorunlar Ve İhmal