Sinan sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 01:08

Merhaba ben Kiptaş kayabaşı konutlarında oturmaktayım. Fakat maalesef her gün 17:30 dan sonra evimize gelmeye çekiniyoruz. Bunun nedeni kendi oturduğum ve aidatını her ay kendi kazancımdan kısıp ödediğim sitede park yeri bulamamak. İnşaatı yaparken 19 bloklu ve toplam 1.150 adet dairenin bulunduğu siteye nasıl olur da 650 tane park yeri yaparsınız. Ve hiç kapalı otopark yapmazsınız. Hastamız oluyor, gece acil işimiz oluyor. Maalesef birileri aracımızın önüne park etmiş şekilde ve o kişiyi yarım saat beklemek zorunda kalıyoruz. Bu ciddi bir sıkıntı ve maalesef insan hayatına mal olabiliyor. Site yönetimi her defasında yapacak bir şeyin olmadığını iletiyor bize. Ve ne yazık ki aidat da ödüyoruz. Bu konuyu acilen çözmenizi rica ediyorum.
Çözemezseniz bile, çözememe nedeninizi ve siteyi ilk inşa ettiğiniz zaman neden daire sayısıyla orantılı park yeri yapmadığınızın cevabını hem bir vatandaş hem de bu sitede oturan bir birey olarak merak ediyorum.
Ekte gösterilen fotoğraflar sadece kendi balkonumun açısından çekebildiğim fotoğraflar. Sitenin diğer kısımları daha beter ve hatta sitenin dışındaki ana yolun kenarında durum daha kötü maalesef

Sinan
Sinan
01 Kasım 2024 01:33

Sanki siteyi ben yapmışım gibi hiç iletişime bile geçmediler. Maalesef park sorunu devam etmekte. Ama ben kendime bir adet park yeri tahsis edilmesini istiyorum. Sitedeki diğer kişiler şikayetçi olmadığına göre onlar halinden memnun diye düşünüyorum

Kemal
Kemal

Arkadaşlar Silivri Kiptaş 2 de A13 daire53 alt katlarda bir daireyle değişmek istiyorum 3,4,5. Katlar olabilir değişmek isteyen varsa görüşelim

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Kayabaşı Kiptaş Konutları’nda Yanlış Park Sorunu Ve Güvenlik Endişeleri

09 Mayıs 2025 20:50
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Emlak Konut GYO TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım Bağlarbaşı

19 Mart 2024 11:25