Kindyroo Beylikdüzü Hayal Kırıklığı

10 Nisan 2024 01:27

Kindyroo Beylikdüzü denen yere büyük bir hevesle gittik. Oğlum bir gün öncesinde hastanede sabah ve aksam olmak üzere iki farklı zamanda 2 kere kan vermek zorunda kalmıştı. Bunun yarattığı tramvayla olacağını düşünüyorum ki Kindyroo yu hastane zannedip, ağlamaya basladi.cocuk ağladığı için zaten panik olan bir anne olarak, tüm personelin tuhaf bakışlarına maruz kaldık. Ne bir güler yüzlü karşılama vardı ne de içeri girdikten sonra bir tebessüm. İçeri girmeye çalışırken karşıma bir personel geçip dediği ilk cümle ayaklarınızı paspasa basmayın. Benim bildiğim ilk önce hoş geldiniz. Nasıl yardımcı olabiliriz tarzı bir şey söylenir.
Neyse bunları gectik.cocuk tabii ki kızgın bize susmadı. Sanki 23 aylık bebek değil de 4 yaşında ki çocuk ağlıyor gibi davranıldı. Şimdiye kadar susması gerekirmiş. Susmaması normal değilmiş. Evde ismine her seslenildiğinde bakıyor mu? Ekran açılıyor mu? Gibi sorularla 2 dakika da çözdüler olayı. 23 aylık bir çocuğun istemediği bir şey yapıldığında kızarak ağlaması nereye bağlandı. Siz giderken biz dönüyorduk o yollardan.
Samimiyetsiz bir ortam. Kendimi uluslararasi resmi bir görüşmede gibi hissettim. Bir an önce anlatalım, gidin ama zaten sizinle olmayacak modundaydılar. Çünkü Belli ki kendilerince sorun çıkarmayan çocukları seçip kaliteyi düşürmemeye bakıyorlar. Kesinlikle etiket için çalışıyorlar. Kendilerince benim oğlum onlar için sorun olacaktı. Sadece ilk gittiğimizde ağladığı için bu kanıdalar. Ayrıca niye bir görüşme odaları yok onu da anlamadım. Ağlayan çocuğun yanında herkesin içinde ön görüşme yaptik.cok ilginçti. Tamam çocuğu gözlemlemek içindi ama ağlıyor iste. Niye ısrarla görüşmeye orada devam edildi?
Kafamızda binbir sorularla çıkıp bir daha dönmemek üzere ayrıldık.
Demek ki Instagram'da gördüğün her yere inanıp gitmeyecekmişsin.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Çocuğumun Okulda Yaşadığı Olumsuz Deneyimler Ve İlgisizlik

29 Haziran 2025 03:10
Çocuğumun Okulda Yaşadığı Olumsuz Deneyimler Ve İlgisizlik
cocugumun-okulda-yasadigi-olumsuz-deneyimler-ve-ilgisizlik-3.jpg
cocugumun-okulda-yasadigi-olumsuz-deneyimler-ve-ilgisizlik-1.jpg

Çocuğuma Yapılan Uygunsuz Müdahale Nedeniyle Kindyroo'dan Ayrılıyoruz

24 Ağustos 2025 02:59

KindyROO Neden Fiyatlar Gizli?

03 Ağustos 2024 14:56

Okulda Güvenlik Ve İletişim Sorunları

03 Aralık 2024 18:05
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

AKD Kids Zekeriyaköy Amerikan Kids Deneyimsizliği

Meltem