Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Kıbrıs İlim Üniversitesi Öğrenci İşlerinin Yönlendirmesiyle Yaşanan Mağduriyet

27 Eylül 2024 11:12

Kıbrıs İlim Üniversitesi öğrenci işlerinin yönlendirmesi ile Katarsis Psikoloji Akademi, Lion Academy ve Boğaziçi Kampüs adı altında aynı kuruma bağlı olan bu üç şirket aracılığı ile online yüksek lisans programına kayıt oldum ve büyük bir mağduriyet yaşadım. Yine İlim Üniversitesi öğrenci işlerinin de yönlendirmesiyle bu şirkete 1200 dolar 2 yıl için para ödedim. Ve bir anda okul ve şirket arasında bir anlaşmazlık sonucu bizim yüksek lisanslarda online eğitime geçildiği bildirildi. Katarsis'ten para iadesi talep ettim fakat şirketin bütün elemanları ve sahibi oyalama ve yıpratma politikası ile paramı ödemeye yanaşmıyor. Ve Kıbrıs İlim Üniversitesi'ne gelirsek, onlar da Katarsis'ten paramızı alıp okuldaki kaydımızı silip tekrardan 2 dönemlik bir kayıt parası ödeyip okula yeniden kayıt istiyor. Burada da bir öğrenci yıpratma politikası mevcut. Eğitimlerinin yüz yüze döndüğünü, derslerin yüzde 30 sayılacağını ve adada 49 gün kalmamız gerektiği bize tez aşamasına geldiğimizde bildiriliyor. Anlayacağınız okulda hiçbir şekilde öğrencisine sahip çıkmıyor, sanki Katarsis şirketini biz bulup kayıt yaptırmışız gibi her iki kurum tarafından mağdur edildim.

İşıl sonuçtan hiç memnun değil

Katarsis-Kıbrıs İlim Üniversitesi: Bedeli Öğrenciler Ödüyor

20 Temmuz 2024 03:28
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Kıbrıs İlim Üniversitesi ve Katarsis'in İlgisizliği ve Para İadesi Sorunu

06 Ekim 2024 20:46
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 20:21
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Kıbrıs İlim Üniversitesi, Katarsis Akademi Pişmanlıktır

17 Temmuz 2024 17:20