Alev sonuçtan çok memnun

Kia EV3 Elektrikli Araç Şarj Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Yetersizliği

Kia EV3 Elektrikli Araç Şarj Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Yetersizliği
09 Aralık 2024 19:44
Alev'in Teşekkür Mesajı
“Sorun hızlı çözüldü teşekkürler”

Sıfır olarak aldığım 2 haftalık aracım kullanılmaz hale geldi.
Kia EV3 marka aracımı 2 hafta önce teslim aldım. 2 haftadır eve kurduğum sistemle sıkıntısız bir şekilde şarj ettim. Ancak aracımı ZES ac ile şarj etmeye çalışırken 'elektrik sistemi kontrol edin ' yazdı ve sonrasında şarj istasyonunu değiştirmek istediğimde araç komple kapanarak yol ortasında kaldı.
Bu tip araçlar dışarıda şarj edilmek için tasarlandığı düşünüldüğünde böyle basit bir durumdan dolayı mağdur duruma düşmek beni Kia olan güvenimi boşa çıkardı.
Kaç hafta belki kaç ay süreceğini bilmediğim bir mağduriyet yaşayacağım bununla ilgili ne servise ulaşabiliyorum ne de arabasız kalmamın mağduriyetini giderecek hiçbir girişimde bulunulmuyor. Dönüş yapılmıyor.
Kia'NIN elektrikli araçlarını alırken Kia elektrikli araç almak için kendisini geliştirmesini 4,5 sene beklememiz gerekiyor.

profile profile profile
10 Aralık 2024 08:54 (Şikayetten 13 saat sonra)
17 Ekim 2025 00:54

Sorun hızlı çözüldü teşekkürler

Yorumlar (13)

Ümit
Ümit

Merhaba Alev hanım. Sorununuz giderildi mi? Son durum nedir? Bilgi alabilir miyim lütfen. Ocak 2025' den bu yana aracı evimde ac şarj ile kullanıyorum, sorun yaşamadım. Dışarıda dc şarjla sorun yaşarmıyım acaba diye merak etmiyor değilim.

Alev

Sıkıntısını Kia servisi çözümledi şu an sorunsuz kullanıyorum evden şarj ediyorum ac dışarıda şarj etmemde şu an sıkıntı yok şu an çok memnunum

Hakan
Hakan

Alev hanım bende aracı alma arifesindeyim. Sonuç ne oldu. Onarıldımı? Onarım ne kadar sürdü? Teşekkürler

Alev

Evet onarıldı 1 hafta içinde küçük bir parçası değişti garantiden benlik bir durum olmadığı için

Mehtap
Mehtap

Alev hanım selamlar. Arızanız giderildi mi durum nedir. Biz de bir ev3 kullanıcısı olarak merak ettik. Süreç nasıl işledi anlatabilir misiniz

Alev

Sorunu hızlı bir şekilde çözümlendi ve şu an bende aktif kullanıyorum memnunum

Yenigün
Yenigün

Bende 10gündür sorunsuz kullanıyordum ama dün 30km hızla giderken elektrik sistemini kontrol edin diye bir arıza vedi ve araç durdu gitmedi. Kapatıp açtım bir süre daha gitti aynı şekilde 3 kez daha tekrar etti. Kia yol yardım çekiciyle aracı aldırdı. Bugün aradım sistemde bir arıza gözükmedi dediler. Bekliyoruz yol testini

Bende EV3 kullanıcısıyıyım, evde wallbox olmadığı için şu ana kadar dışarıda trugo larda şarj ettim. Bir sorun yaşamadım trugo da.

Cihan
Cihan

Kemal bey ben de ev3 almayı düşüyorum memnun kaldınız mı araçtan

Mahmut
Mahmut

Merhabalar bende kapora verdim Ocakta teslim alacağım çözüm yok mu? Eğer bu tarz sorunlar var ve çözülmüyorsa bir kez daha düşüneyim.

Kemal
Kemal

Merhaba ben de Kia ev 3 kullanıcısıyım 3 hafta oldu yaklaşık şimdiye kadar hep evde şarj yaptım. Hiç dışarıda şarj etmedim inşallah bizde sizin gibi sıkıntıya düşmeyiz. Geçmiş olsun bua arada

Sorunsuz kullanıyorum Teşekkür ederim

Alev

Umarım yaşamazsınız çünkü arabanın kendini kapatması çok kötü bir durum ve hala haber bekliyorum durumu ile alakalı önemli mi değil mi bilmiyoruz

Halil sonuçtan memnun değil

Onur sonuçtan memnun

Kia EV3'ün Şarj Ünitesi Arızasıyla Hayal Kırıklığı

Onur
05 Mart 2025 14:42
"Kia EV3 modelini severek ve isteyerek aldım fakat hiç umulmayan bir arıza ile karşılaşınca (ac ile şarj yapılınca arıza olması) hayal kırıklığı yarattı. Neyse ki beni araç siz bırakmadınız sabir la tekrar EV3 arabama kavuşmayı umuyorum. Teşekkürler."