Kent Klinikte Yapılan Kötü Tedavi

03 Nisan 2023 20:38

2 ay önce dişimdeki ağrı için Kent klinik Batıkent şubesine gittim. Dişime dolgu yapılacağı ama kanala gidebileceği söylendi ve yapım aşamasında kanala gitti ve kanal tedavisi yapıldı. Daha sonra ödeme aşamasında normal kanal tedavisinden fazla ödedim, sebebini sorduğumda "sizin dişiniz 4 kanallı daha pahalı" gibi saçma bir açıklama ile karşılaştım. Neyse sorunum bu da değil tamam deyip ödedim. Daha sonra kanallarımın hepsi birkaç gün geçmeden iltihap kaptı ve inanılmaz bir ağrım oldu. Yapan hekime gittiğimde binde bir olabilecek bir şey olduğunu söyledi buna da tamam dedim kanalları temizlediler antibiyotik kullandım ve şükür iltihabı geçti. Bundan sonra dolgusu yapıldı ve artık bitti dişin işlemi dediler (buraya kadar olan süreç 1 ayı kapsıyor) sonraki 1 ay dişimi asla kullanamadım, kullanmayı bırakın sağ tarafımla ekmek bile yiyemiyordum. 1 ay geçmesini bekledim ama en ufak bir şey yediğimde o dişimde dayanılmaz bir ağrı oluyordu. Tekrar aynı hocaya gittim, bu sefer dolgumun "kırıldığını" yeniden 3D gibi bir bilgisayarda tasarlanıp bastırılan dolgu yapılması gerektiğini, ama işlemin çok pahalı olduğunu ama yapılmasının zorunlu olduğunu söyledi. Ben dişten hiç anlamam ve hekim de değilim. Ama 1 aylık dolgunun kırılmasının imkansız olduğunu bilecek biri olarak buradaki tedavimi sonlandırdığımı söyleyerek başka bir hekime gittim. Gittiğimde hekime bu durumu anlattım ve dolgumun kırılmadığını, dolgumun kötü yapıldığı için diş etine battığını ve o batmanın acı yaptığını söyledi, eski dolgumu temizleyip yerine yeniden temiz ve güzel dolgu yaptı. Ayrıca kent klinikteki hoca dolgumu yaparken dolgunun yanındaki sağlıklı dişe de zarar vermiş olup o bölgenin de ayrıca dolgu yapılması gerekmektedir. Kent klinikteki neredeyse her hocaya gittim, hepsi işini bu şekilde yapıyor, yazık size verdiğim her paraya. 1 kanallı diş için aylarca çektiğim acıya mı üzüleyim verdiğim binlerce liraya mı. Bin tane klinik var arkadaşlar asla buranın hiçbir şubesine gitmeyiniz. Ayrıca inkar edecekleri için elimde onların yaptığı dolgunun ve sonradan yapılan temiz dolgunun kanıtları da var.

Yüksek Fiyatlar Ve Küçümseyici Tavırlarla Şok Edici Deneyim

Yalçın
22 Mart 2025 12:01
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Tedavi Başlamadan Paramız İade Edilmedi Mağdur Edildik

21 Temmuz 2025 17:24