Psy sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2023 06:55

Kazansana adlı siteye birkaç ay önce direkt b*** hanımın aramasıyla üye oldum. Bugüne kadar her şey sorunsuzdu, tek seferde 100k'ya varan çekimlerim 1 saat içinde onaylanıp hesabıma geçiyordu. 17 Nisan'da tekrar bir çekim talebi verdim. O günden beri bayram seyran derken oyalanıyorum. Son olarak detaylı bahis incelemesi adı altında 2 Mayıs'a kadar daha beklememi söylediler. Sabırla bekliyorum. 2 Mayıs'tan sonra alabileceğim büyük aksiyonlar var. İlk uyarımı buradan yapmak istedim. Gelişme olursa buradan geri yazarım. Ekte fotoğraflar mevcut. Umarım b** hanım yanıltmaz ve çözüme kavuşur.

Yorumlar (16)

Şikayeti Çözüldü

Aynısı benim başımda aman arjadaşlar paranız çoksa bile yatırmayın. Çöpe atın daha iyi

Psy

Hayatımda gördüğüm en... Site. Temsilci beste kayıp bonusunu çevrimsiz diyor, sonra 30 kat cevrimi var ama FreeSpin satin alabilirsin diyor. En sonunda FreeSpin de satin alamazsın, kurallara uygun oynamadın deyip 150K lik bakiyeyi 7.5k ya düşürüyorlar. Yetmiyor, üstüne hesabi blokeliyorlar. İnanılmaz yanıltıcı site. Hele de beste hanim denen kişiye hiç güvenilmez, ilk fırsatta satıveriyor sizi, ben öyle bir şey demedim deyip sıyrılıyor :) anlayacağınız 150k yalan oldu.

Şikayeti Çözüldü

Kardeşim geçmiş olsun. Üzüldüm vallahi. Benimde paramı güncelleme yalanı ile ödemiyorlar. Yazıklar olsun bu gibi insanlara.

Bu dediğiniz durum kazansana da 2 sene önce başıma gelmişti. Her şey güzel giderken birden saçma bahanelerle oyalıyorlar çekime izin vermiyorlar. Aynı temsilci ismi ben ile başlıyor. Arkadaşlar moralinizi bozmak gibi olmasın ama umutlanmayın. Çünkü ödeme yapmayacaklar.

Lisans a şikayet ettim ama bir sonuç olmadı. Lisansların bir yaptırımı olmuyor. Daha önce birkaç sitede daha başıma gelmişti.

Psy

Sen lisansına ve altyapısına şikayette bulundun mu? Lisans şikayetini geçerli görüp araştırma ve karşı taraftan yani operatör dan savunma ve açıklama istedi mi? Yoksa öyle bos bos yatırsınlar diye mi bekledin de yatırmadılar?

Aynı durum bende de var kardeşim. 07.05.2023 tarihinde çekebilirsiniz diyor...

Var mi gelişme?

Şikayet vs maili nedir bana söyle, hatta yazdığını da bana yolla bende şikayet edeyim.

Psy

Yok, son çekim talebim tam 5gundur "kontrol ediliyor " olarak bekliyor. Bu arada ben lisanslarina, altyapılarına ve oyun sağlayıcılarına şikayet maili attım. Ben de bekliyorum bakalım.

Gelişme var mı kardeşim?

Vallahi kardeşim benim de öyle, sende bir gelişme olursa haber versene :) )

Psy

Yok ya bekliyorum, ne oynayacağım. Belki de dayanamaz oynar bitirir diye bekliyolardir :) Yalanlar da müthiş değil mi? Hesap güncellemesi, finans ekibinin taşınması falan :) sanki bana sene 1980. Artık neredeyse göz kırparak para çekip yollayacağız, o kıvama geldik. Hala finans ekibi taşınıyor diye bahane uydurmuşlar :)

Peki bu bekleme zarfında oynamaya devam ediyor musun yoksa çekime kadar bekliyor musun?

Ne yapacağız peki böyle? Kimseye de ulaşamıyoruz. Bana da Türkiye'de finans ekibi yer değiştiriyor ayın 7 sine kadar bekleyin dedi.

Psy

Vallahi dostum bana önce 24 Nisan dediler, sonra 2 Mayıs dediler. 2 mayısta verdim çekim talebi, hala bekliyor bos bos. Cevap desen yok zaten. Kimse bir şey bilmiyor, herkes birilerinden bilgi bekliyor, ama kim kimden ne bilgisi bekliyor ve alamıyor bilemiyorum :)

Ödenmeyen 33.000 TL Çekim Talebi Ve Haksız Hesap Kapatılması

29 Mart 23:54

Kazansana Para Çekme Taleplerim Sürekli İptal Ediliyor, Mağdurum

23 Eylül 2025 00:03
kazansana-para-cekme-taleplerim-surekli-iptal-ediliyor-magdurum-1.jpg
Erman sonuçtan hiç memnun değil

500.000 TL Kazancım Hesaba Aktarılmadı

28 Mart 18:09