Fatma sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 14:39

Sakarya Karasu Devlet Hastanesi'ne 24 Ağustos 03:15'te 3,5 yaşındaki 40 derece ateşli yeğenim ile çocuk acil servisine başvurdum. Yaklaşık 45 dakika bekletildikten sonra havale geçiren yeğenime müdahale etme lütfunda bulundular. Hemşire A***** Bey tarafından 3 kere deneme sonucunda damar yolu açılamayınca başka bir hemşire deneyebilir mi diye sorduk ve kendisi ellerini kollarını savurarak etrafa zarar vererek "Ben ister açarım ister açmam, beğenmiyorsan... Git, siz şükredin açmaya çalışıyoruz, terk edin burayı, ben normalde sinirlenirsem açmam, çocuğun hatırına açmaya çalışıyorum" gibi cümleler ile ablama fiziksel temasta bulunarak hakaretler etti ve bizi kovdu. Bağırma seslerine gelen doktor da hemşire beyi destekledi. Israrla isimlerini öğrenmek istedim. Şikayet edeceğimi söyledim, isimlerini söylemediler, yaka kartı takmıyorlardı. Çocuk acil servisinde ne yapacağına karar veremeyen asistanı koyup mezun bir hekim bile bırakmayan sisteme mi sinirleneyim, babasının hastanesi gibi vatandaşı kovan hemşireye mi bilemiyorum. Benim yavrumun daha kolundan akan kan durmadan turnikeyi çözmeden diğer koluna turnike bağlayan, hiçbir tecrübesi olmadığı her halinden belli olan kıvırcık saçlı, uzun, ince, esmer, 20'li yaşlarında adının A***** olduğunu tıbbi sekretere yalvararak öğrendiğim hemşireye mi sinirleneyim bilemiyorum. Sonuç olarak biz havale geçiren çocuğumuzu Karasu Devlet Hastanesi'nde müdahale edebilecek tecrübesi olan kimseyi bulamadığımız için İstanbul'a getirdik. Ne kadar acı. Hakkımı helal etmiyorum.

Çocuk Servisinde Yaşanan İhmalkarlık Ve Sorumsuzluk

06 Şubat 2025 21:30

Yalova Devlet Hastanesi Yalova Devlet Doktorları

01 Ağustos 2024 09:45
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Silivri Devlet Hastanesi'nde Yetersiz İlgi Ve Hijyen Sorunlarıyla Mağduriyet

30 Nisan 2025 09:39