Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

Karaköy Depo Elektrik ve Elektronik Market Sipariş Sürecinde Yaşanan Aksaklıklar

25 Ocak 2024 16:08

Ben bir hata yaptım siz yanılmayın. Kargoya verdik derler vermezler. Bir de devamlı sallarlar. Kaç paralık üründe böyle yapıyorlar. Nerede diyorum içine koyduk bir sonraki dışına koyduk denildi. Salla babam salla sipariş vereli 15.12.2024 tarihinde sipariş verildi. Bir ay sonra gönderdiler sonrada böyle eksik gönderdiler uzak

30 Ocak 2024 16:34

Varsa göster kargo yaptığını iddaa ederken ilk önce bir karşıdakini düşün o ürün kaç para ki size böyle bir ithamda bulunayım. Siz daha ürünü tam nereye koyduğunuzu bilmiyorsunuz sonra öyle böyle diye itham ediyorsunuz. İlk önce içinde dediniz sonra dışında dediniz siz ilk nereye koydunuz ona bakın bana atın

29 Ocak 2024 18:12 (Şikayetten 4 gün sonra)
29 Nisan 2024 15:19

Bu görüntülerde konuldu belli mi ben sizi Allah a havale ediyorum. O pra ile artık ne alırsınız bilmem. Kendiniz diyorsunuz çok oldu diye kaybolma. Her defasında yazdım her şeyi başından itibaren mesajları var ama siz halen sallayın. Siz o parayı hak ettiyseniz. Benlik bir şey yok. Arkadaşlar görün Karaköy depo bu kadar işte. Alışveriş yapmak size kalmış artık 700 TL lik ürün için bunu yapan bir esnaf (esnaflık bu değil) başka neler yapmaz. Rabbim bilir işini ama saygılar

29 Nisan 2024 15:20

Kutunun dış görüntüsü gönderince röntgenle mi görünüyor içi. İlk kutu gelince ne yazdım size iyi bakın.

29 Nisan 2024 15:21

Asıl sen içine koyduğunu ispat et bana ama yok sadece bunları atarsın başka yok.

18 Eylül 2023 17:20

03 Ekim 2023 17:40