Sibel sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2024 11:55

Suadiye Kahve Dünyası. Yıllardır gelir giderim ancak bu dönem çalışan personellerin bu kadar vasıfsız olduğunu, ters davrandığını gördüm. Geldiğim saat dilimi geç olmamasına rağmen kremanın bittiğini ve yüzüme baka baka krema kabını yıkadığını söylüyor. Asla bir personeli şikayet edecek kişiliğe sahip değilim, ancak ne üslup ne davranış o kadar kötüydü ki kesinlikle kabul edilemez. Suadiye Kahve Dünyası. 13 Nisan 2024. Küçük boy Amerikano almak istedim. Bardağı taşırdı. Servisi yapan kişi. Temizlemesini rica etti ağzını değdi her yeri parmağıyla tuttu bir şekilde içemeyeceğimi söyledim ve bana çok çirkin bir şekilde herkesin içine bağırarak bu kadartıcısınız dışarı deyip içmeyeceksiniz dedi yetkili istiyorum şikayetim edecek bir yetkili istiyorum bu şekilde hizmet verilmez bunu Kadıköy belediyesine kadar taşıyacağım.

Sibel
Sibel
17 Nisan 2024 16:27

Suadiye Kahve Dünyası şikayetim ilgisiz sanki silah zoruyla çalışıyorlar ve tüm öfkelerini gelen müşterilere kusuyorlar. Kahveyi döküp, temizlemekten imtina edip, böyle mi içeceğim? Dediğimde tüm parmaklarını dudak değen yere değdirip, ne var ellerimde? Bu kadar titizseniz dışarıda yiyip içmeyin diye bağırıp, sonra hınç bardağı diğer bardağa boşaltan tüm Köpüğü döken,  kişilerden hizmet almak istemiyoruz. Burası Kasımpaşa değil Kahve Dünyası burası Kadıköy

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 10:18
Kahve Dünyası Kahve Bardağının Kapağının Olmaması

30 Aralık 2023 12:48
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Bitmeden Fincanların Alınması Ve Kaba Personel Tavrı

27 Mayıs 2025 22:55
Ege sonuçtan hiç memnun değil

Kapanış Saatinden Önce Hizmetin Sonlandırılması Ve Personel Davranışları

31 Ekim 2025 23:59