Yusuf sonuçtan çok memnun

Kaan Çapa 26s Deluxe Motor Yağı Miktarı

21 Mayıs 2023 21:48
Yusuf'un Teşekkür Mesajı
“Cevabiniz için teşekkürler ama dediğim gibi sitenizde bununla ilgili bilgilerin olduğu bir dokuman yayınlarsanız biz kullanıcılar için çok iyi olur.”

Kaan 26s Deluxe marka Çapa makinesi aldık alırken, bayi ilk yağ değişimimizi 10 dönüm yer işledikten sonra bize 1 litre 20 50w motor yağı koymamızı söyledi. Bugün değişim yaptım fakat motorun üzerindeki fabrika etiketinde 0.6 litre yazıyor. Birkaç video izledim 1.5 litre koyulması gerektiğini söylüyor. Bu konuda daha emin olmak için sitenizden kullanma kılavuzunuzu indirdim fakat orada da kaç saatte değişeceğine kadar yazıyor fakat kaç litre yazmıyor. En azından bu tür önemli şeyleri kullanma kılavuzunuzda yazarsanız biz kullanıcılar için büyük kolaylık olur.

21 Mayıs 2023 21:51 (Şikayetten 2 dakika sonra)

20w50 -600 gram koymalısıınız

02 Haziran 2025 17:54
Ersin sonuçtan çok memnun

Kaan 26s Delux Çapa Makinesi Sorunu

15 Mayıs 2023 00:27
"Basmacıoğlu makine ilginiz için teşekkür ederim. Arızam garanti kapsamında giderildi Başak Makinede hızlı ve güvenilir bir şekilde sorunumu gidersi ustası olsun satış temsilcisi olsun hepsi işinin ehli Ankara'da tek adres Başak Makine hayırlı işler."
Kaan 26s Delux Çapa Makinesi Sorunu
Nasif sonuçtan hiç memnun değil

Kaan Çapa Çapa Makinesi Performans Sorunu

10 Eylül 2024 15:36
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Çapa Makinesi Kalitesizliği Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği

11 Kasım 2024 13:36