11 Ekim 2024 10:37

Hospital Sağlık Hastanesi, Hastane Vezne şoför Görevlisi pozisyonunda birkaç kez ilan verilmişti. Bende başvuru yaptığım halde görüşmeye çağırılmadan kariyer ve jooble üzerinden gönderildiği söylenen SMS ile tarafıma mesaj gelmiş linke tıklayarak formu doldurun aşamayı tamamlayın yazmaktaydı. Gerçek sandığım bir iş ilanına başvuru yaptım.
09.10.2024 tarihinde is başvurusu adı altında (hospital sağlık şoför ilanı için ) internet üzerinden başvuru yaptım. Başvuru anında t. C. Kimlik numaramı girdim. Ehliyetimin ön arka fotoğrafı istendi yerleşim yeri belgesi PDF kişi talebi olarak bende attım Sonraki süreçte yaptığım araştırmalar sonucunda süreçten şüphe duydum. Bu kapsamda adım, soyadım, doğum tarihim, t. C. Kimlik numaram, aktif telefon numaram ve adıma açılacak herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, p*** hesabı veya tapu, arsa, iş yeri, çek, senet gibi şahsıma yapılacak herhangi bir işlemden sorumlu olmadığımı belirtmek isterim. Oluşabilecek problemlerden korunmak amacıyla bu şikayet dilekçesini oluşturuyorum. Burada vermiş olduğum bilgilerin kullanılarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, abonelik, adıma açılmış şirket veya yasa dışı herhangi bir işlemin, kimlik bilgilerim, onayım ve ıslak imzam olmadan gerçekleştirilmiş veya yapılacak herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi bildirmek isterim. Bu şikayetimle resmi olarak bilgilendirme yapıyor ve gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını talep ediyorum. Tarafıma açılan her türlü hesap ve işlemden muaf olmak istiyorum. 9 Ekim 2024 tarihinden itibaren ıslak imzam olmadan adıma yapılacak hiçbir resmi işlemi, başvuruyu, adıma açılacak hiçbir hesabı kabul etmiyorum. Herhangi bir şeyi ıslak imzam olmadan kabul etmiyorum.
Ekte gözüken ilandır. Tarafımca yapılmamış ya da adıma yapılacak hiçbir işlemden sorumlu değilim. Aksi halde adlı yoldan şikayet edip işleme koyduracağım. Tek istediğim sahte fake olmayan bir iş ilanı olmasıdır. Acil iş aradığımdan ötürü başvuru yapmışımdır yetkili mercilere iletilmesi ricamdır

09 Ekim 2024 17:59
Sahte İş İlanı Mağduriyeti: Kişisel Bilgilerimin Güvenliği Tehlikede
İpek sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 22:30

28 Eylül 2024 15:14