Jointflextr.com Ürün Gelmedi İptal Ettirmek İsteyince Tehdit Mesajı Gönderildi

07 Nisan 2023 11:14

İnternette bulunan https://WWW. Orijinal -jointflex. Site/? Gclid=EAIaIQobChMIm8WQj6Hi_QIVi8F3Ch2HwwRdEAMYASAAEgKbc_D _BwE adresinden Joint Flex kremi sipariş verdim. Aslında kremin sitesine ön sipariş oluşturuyorsunuz yani online olarak sipariş veremiyorsunuz. Oradan birileri sizi arıyor kart bilgilerinizi isteyip mail order yoluyla ödeme yapılabileceğini söylüyor. Online ödeme ile 1 krem hediye diye söylüyorlar. Doğal olarak ben kart bilgilerimi paylaşmak istemedim bende kapıda kredi kartı ile ödeme şeklinde siparişi oluşturdum. Sizi adres bilgisi için tekrar arayacaklar dedi. Ne arayan ne de kargoyu getiren oldu.
Firmadan tekrar aradılar, dedim iptal ettirmek istiyorum. Ben buradan müdahale edemem ama ilgili kişiye söylerim dedi ardından Ağaçteks diye bir yerden SMS geldi. Ses kayıtları altında vermiş olduğunuz siparişinizi bildirimli aramalara rağmen söz verdiğiniz tarihte almadığınız tespit edilmiş olup. Bekletilen kargo şubesinden almadığım takdirde yasal işlem başlatılacağına dair. Bir de numara var aramamız için ama hikaye o numaraya ulaşamıyorsunuz. Bu nasıl bir aymazlıktır ki ;firma beni bu şekilde tehdit edebiliyor. Üstelik kendilerinden kaynaklı bir hata olup olmadığını araştırma ihtiyacı hissetmeden müşteriye karşı takındığı tavır gerçekten tam bir profesyonellikten uzak ve ister istemez altında farklı şeyler yattığını düşündürebilecek kadar rahatsız verici. Beni arayan numarayı aradım ikinci seferde açan oldu olayı anlattım dedim beni arayan ürünü getiren yok iptalini isteyince bu mesaj geldi, ben ilgilenmiyorum şikayet birimine iletirim sizi arar dediler ama yine arayan yok bugün tekrar aynı mesaj üstelik hangi kargoda belli değil kargo kargo dolaşılacak mı saçmalıklar diz boyu numarayı arıyorum ulaşamadım yine.

profile profile profile