Murat
16 Ekim 2024 10:39

Merhaba, 2019 model Jeep Renegade aracımı, satın aldığım ve sürekli götürdüğüm ve hizmetinden memnun kaldığım Ankara oto Jeep Servisine, 15/10/2024 tarihinde; Araç bir süre kullanıldıktan sonra geri vitese takıldığında geri görüş ekranında ( radyo ekranı ) renk kaymaları ve çizgiler oluşması şikayetiyle götürdüm. Aracın servis girişinde Servis Danışmanı ve Servis Müdürü tarafından yapılan gözle kontrolde Radyo ekranının zamanla bozulduğu söylendi. Aracın model yılı soruldu bende 2019 olduğunu belirttim. Bu durumda paçanın garantiye girmeyeceği. Radyonun sökülüp İstanbul da bir firmaya gönderilip ekran değişiminin yapılacağı ve bu işlemim yaklaşık 23000 TL tutacağı bilgisi verildi. Bende aracı garantisinin devam ettiğini ( araç alındığında ilave ücret ödeyerek garanti süresi uzatılmıştı ) söyledim. Bu durumda yine de aracın servise alınıp kontrollerinin sağlanması ve garanti departmanıyla temasa geçilmesi konusunda ısrarcı oldum. Servis yetkilileri ısrarla radyoyu söküp tamire göndermeyi teklif ettiler. Aracı bıraktım birkaç saat sonra servis danışmanı tarafında arandım. Arızanın garanti kapsamında olmadığını iletti. Bende servis müdürü ile tekrar görüştüm o da aynı şeyleri söyledi. Uzatılmış garanti Radyo, balata, lastik vb. Şeyleri kapsamadığını belirtti. Bu durumda sarf malzeme ve yıpranan parçaların garantiye girmemesi kabul edilebilir bir durumken Radyo gibi bir parçanın garantiye girmemesi anlaşılır bir durum değil. Ben de otomotiv sektöründe Premium bir markada çalışmaktayım. Markalar arası ufak farklar olsa da garanti şartlarının nasıl işlediğini az çok biliyorum. Jeep gibi dünya çapında, köklü bir firmanın hele ki Koç grubu bünyesindeki bir firmanın müşteri memnuniyeti ve sadakatinin öneminin bilincinde olduğunu düşünmekteyim. Ben ve ailem Fiat grubundan başka marka kullanmaz, bu da marka sadakatine bir örnek teşkil ediyor. Bu sadakate zarar verici durumlar umarım firmanız tarafından bize yaşatılmaz. Konuyla ilgili değerlendirmenizi ve en kısa zamanda dönüşünüzü bekliyorum. Saygılarımla. Murat G*****
Jeep in Türkiye sayfasında bulunan bize ulaşın. Kısmına bu şekilde şikayet bildirimimi yapmış olmama rağmen bir dönüş sağlanılmadı. Ayrıca aracı ekran arızası ilerledi. Şu an ekran gidip geliyor. Jeep gibi bir firmadan beklenmeyen bir duyarsızlık. Garantisi olan bir aracın işlemi için parça garantiye girmiyor deyip ücret talebi ayrıca anlaşılmaz. Radyo bir sarf malzememi ki garanti dışı olsun.

16 Ekim 2024 10:53 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Hakan
Hakan

Bu sorun bu tip olan multimedyaların hepsinde var Jeep firması hatasını kabul etsin bu multi medyayla ancak firmayı yipratirsinizin Jeep yetkilileri çinde üretirsen ucuz ekran öyle dand1k firma olursunuz ben Android taktim bu seferde park sensöylerinin sesi az çıkıyor Çin'den ekranın maliyeti 1000 TL İstanbul'da tamir 23 bin tl ne güzel dünya Jeep

Jeep Renegade Multimedia Arızası Ve Garanti Süresi Mağduriyeti

Kerim
13 Eylül 2025 12:12
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Ve Müşteri Memnuniyeti Hayal Kırıklığı

Erhan
30 Ocak 2025 13:05
Ender sonuçtan çok memnun

Ender
01 Ekim 2025 13:08
"Kevser Hanım'a ilgi ve alakasından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Memnuniyetsizliği dikkatle dinleyip gerekli desteği sağlamıştır. Çok teşekkürler."
jeep-renegade-on-cam-fitilinin-kronik-arizasi-ve-yetersiz-servis-destegi-4.jpg