Janty

• Videolu

Janty İade İstiyorum Hemen

Cengiz
5 gün önce

Mesaj atamıyorum, onlar atıyor; biz atamıyoruz. Üyelik alıyorum, yine atamıyorum. Bilgilerimizi paylaşamıyorum, mesaj atamıyorum. Uygulamayı düzeltin ya da savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Haberiniz olsun, bu zamana kadar aldığım jetonların parasını istiyorum hemen.

Janty İade İstiyorum Hemen

Janty Üyelik İptal Li Para İadesi

Kurtuluş
6 gün önce

Janty üyeliği satın aldım ve beğenmedim, beklentilerimi karşılamıyor. Ücret iadesi istiyorum. Üyeliğimin iptal edilmesiyle birlikte teşekkür ederim. Ayrıca, sürekli satın alma dayatılıyor. Zaten üyelik satın aldım, sorunun çözülmesini istiyorum. Arz ederim, saygılar.

Janty Mesaj Atamamam Hakkı

Haydar
17 Ekim

Premium aldığım halde mesajım kısıtlı. Gelen aramayı açamıyorum ve arayamıyorum bu nasıl saçmalık bana bir yardımcı olun acil bak arkadaşlarımla konuşamıyorum bu sebepten dolayı. Madem her şey sınırlı olacaktı Premium niye satıyorsunuz o zaman saçmalık

Janty Ürün İçi Alışveriş

Halit
28 Eylül

Janty uygulamasından ürün içi alışveriş yaptım ancak altın aldığım da gelen mesajları kapatıyorlar, azaldığında tekrar alım için toplu olarak açıyorlar. Bu sebepten dolayı uygulama ayarlarımın normale çevrilmesini ve tekrarlanmasını istiyorum, Uygulama geliştiricisi ne durumu belirttim lakin dönüş s...

Janty Vip Üyelik Aldım Hiçbir İşlem Yapamıyorum

Nevzat
06 Eylül

Vip üyelik aldım hiçbir işlem yapamıyorum. Mesajlarım kişilere ulaşmıyor. Sesli arama yapamıyoruz. Resmen paramıza el koydular. Acil çözüm bekliyorum. Telefonları da yok. Kimseye sesimizi duyuramıyoruz. En savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Başka yolu kalmadı.

Muhammet
21 Temmuz

Janty arkadaşlık sitesini indirdim yorumlarına göre önerildi güzel yorumları olmasına rağmen üyelik satın aldım. Üyelik almadan önce siteden bir çok üyeden mesaj alıyordum meğersem sistemin bana yanıltmasıymış. Üyelik satın aldım hiçbir üye ne dönüş sağlıyor ne bir şey. Üyeliğimi iptal ettim. Ücreti...

Marka Profili

Janty bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Janty henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.