Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Eksiklik Şikayet Görev Yapmama. Yanlış. Bilgilendirme

12 Ocak 2024 22:26

Hasta ile ilgilenen hemşire sayısı fazlasıyla eksik, serum takanlar serumu damar yerine doğrudan ete takıyor. 39.5 derece ateşim düşsün diye önce sağ koluma serum taktılar ve birden kolum acı ile şişmeye başladı. Balon gibi oldu. Acilen hemşireyi çağırdık, sonra sol koluma taktılar ve bir süre sonra sol kolum da şişmeye başladı. Damarlarımın belirgin olduğunu söyleyen hemşire, damarım yerine koluma iğneyi batırdı ve en sonunda elimden damar yolunu bulabildi. Ve sonunda serum bitti, birden kanım seruma geri dolmaya başladı. Kaç defa görevliyi çağırdık, gelen giden olmadı. Sonra kendim kolumda serumla kalkıp görevliyi buldum. Serumu çıkarttırdım. Daha sonra rapor için görevliye gittim, raporu bizden değil aile hekiminizden alın dediler. Bugün aile hekimine gittim, o da yanlış bir uygulama olduğunu söyledi.

28 Ocak 2024 21:06
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Acil Servis Mağduriyeti

24 Ağustos 2023 21:10

Isparta Şehir Hastanesi Şikayet Var!

08 Mayıs 2024 21:50
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 12:38