İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Beyin Cerrahi Rapor Sıkıntısı

31 Temmuz 2024 22:15

Beynimde kavernom var. Bununla ilgili ameliyat önerildi. Hastaneden kendi imzam ile ameliyat olmayı kabul etmiyorum yazısı ile taburcu edildim. Bundan önceki dönemlerde stres ve sıkıntı kanamayı tetikleyebilir. 5 yıldır işyerinde mobbinge maruz kalıyorum. Eşimden ayrı iki çocuğuma yansıtmadan hayatımı devam ettirmeye çalışıyorum. Her gün yaşadığım mobbinge bir yenisi ekleniyor. Azalmasını umut ederken katlanarak artıyor. İş yerine cevap dilekçesi yazmak zorunda bırakılmaktan, kendimi savunmak zorunda olmaktan tükendim. Kendi halimde işime gelip gitmeye bile izin verilmiyor. Mobbing 5 yıldır şiddetini artırarak devam ediyor. Çocuklarım için güçlü olmaya çalışıyorum. Dün iş yerinde yaşadığım üzüntüden sonra akşamüstü başım ağrımaya başladı. Kavernom kanayacak diye çok korktum. Bayraklı Şehir Hastanesi'nden beyin cerrahi bölümünden sıra aldım. 4. Oda doktor ismi vermiyorum. Stajyer olabilirdi. Yaşadığım üzüntü ile iş ortamında olmak istemiyordum. Ortamdan biraz uzaklaşıp kanamamı tetikleyecek bir durum oluşsun istemedim. Birkaç gün ya da bugün 1:30'da işe başlamak istediğimi talep ettiğim doktor, saat 10:00'da çalışabilir kağıdına çıkışımı verdi. Durumumu anlattığımda dinlemek istemedi, kestirip attı. Hasta çalışır kağıdını imzalamadan tarafıma verdi. Bu durumda iş yerine 1 saatte yetişemeyeceğimi söyledim. Beni bu şekilde işe gönderiyorsunuz. Beyin kanaması geçirmeye eğilimime karşı kağıt imzalayın dedim. Stresten uzak tutması gerekirken, halihazırda bulunduğum stresli durum bir kat daha arttı. Bana durumumu anlattırmadı. Güvenlik görevlisini çağırmaya gitti. Onurum bir kat daha zedelendi. Kendim çıktım odadan, başhekim ile görüşmek istedim. Güvenlik ve sorumlu engeline takıldım. Ağlama krizi ile eve döndüm. Hala ağlıyorum. Ben şu an bulunduğum üzüntüden dolayı herhangi bir rahatsızlık yaşarsam durumumdan beni muayene eden doktor sorumludur.

Kahraman sonuçtan memnun değil

Doktorun İlgisizliği Ve Yetersiz Tedaviyle Mağdur Oldum

01 Mayıs 2025 03:38
Doktorun İlgisizliği Ve Yetersiz Tedaviyle Mağdur Oldum

10 Kasım 2023 17:17

07 Temmuz 2025 02:12
Hürkan sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 02:17