İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Bayraklı Şehir Hastanesi'nde İletişim Ve İşleyiş Sorunu

20 Haziran 2024 12:38

Bayraklı Şehir Hastanesi gastroenteroloji bölümünde 6 Haziran 2024 tarihinde Dr. A** Ş******'ya muayene oldum. 20 Haziran 2024 tarihine kolonoskopi ve endoskopi randevusu verildi. Operasyon tarihine 3 gün kala diyet ve ilaç tedavisi uygulaması istendi. 3 gün boyunca sadece sıvıyla beslendim ve ilaçları kullandım. Bunun sonucunda 20 Haziran 2024 tarihinde hastaneye gittiğimde, hastanenin kapalı olduğunu ve hiçbir sağlık personelinin bulunmadığını öğrendim. Bayram dolayısıyla işlemlerin, muayenelerin ve operasyonların pazartesiye kaldığı bilgisi verildi. Ulaşabildiğim tek kişiden aldığım bilgi buydu. 3 gün boyunca sıvıyla beslendiğim için halsiz kaldım ve mağdur oldum. Hastalığım devam etmekte ve bana hiçbir şekilde operasyon tarihinin değiştiği bilgisi verilmemiştir. Benim gibi birçok insan mağdur edilmiştir. Koskoca Şehir Hastanesi'nde işleyiş, sistem ve iletişim yok. Gerekli mercilere başvuracağım ve bütün haklarımı kullanarak dava açacağım.

Alper sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 15:28
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Kocaeli Şehir Hastanesi Doktor Görev Yetersizliği

23 Kasım 2023 11:29
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Şehir Hastanesi'nde Hasta Hakları İhlali Ve Saygısız Davranış

08 Kasım 2024 17:51