Kutlu sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 21:02

Baykar hisseleri halka arz reklam videolarında devlet yetkililerinin teşvik edici konuşmalarını dinledim ve telefon numaramı ile e-posta adresimi bıraktım. İki saat sonra E**** V**** adlı kişi beni aradı. Baykar yatırım danışmanı olduğunu ve yapacağım küçük bir yatırımın dahi büyük kazançlar sağlayacağını anlattı. Ben de o anda düşünmeden ve araştırmadan yaklaşık 15.000 lira verdikleri IBAN numarasına gönderdim. Devlet kurumu olduğu için güvendim. Daha sonra paramın iadesini istedim. Ancak 'Mümkün değil, senin üç-beş işlem yapman lazım' dediler. Skype'den bağlanıp teminat yatmadı, lazım dediler ve 55.000 TL daha Inventagroup'a Binance aracılığı ile yatırttırdılar. Param dolar olarak Inventagroup, iventa.trade hesabında duruyor. Yetkililerin buna bir çözüm getirmelerini ve paramın iadesini talep ediyorum. Lütfen yayınlayın ki başkaları yanmasın.

04 Ağustos 2024 18:19

300 dolarımı alabilmem için 3236 dolar yatırmam gerektiğini söylediler. Skype den ekrana bağlanıp bankadaki tüm parayı inventa hesabına aktarttılar bana. Her türlü hakaretlerde bulundular.

04 Ağustos 2024 18:21

Bununla da yetinmeyip hesabımdan 500.000 TL kredi kullandırmak için girişimde bulundular.

04 Ağustos 2024 18:25

Birkaç kez kayıt tamamlandı transfer yapılacak deyip daha fazla para çekebilmek için Skype de ekranıma bağlanıp banka hesaplarıma girip kredi çektirmeye kalkıştırlar.

Yorumlar (6)

Av Sar

Sizin paylaşmış olduğunuz kişiler aynı beni arayan kişiler biz bu paraları unutalım kimse bize yardımcıda olamaz

Av Sar

Mağdur olan çok sistem aynı işliyor Hatta site ismi bile değiştiler Ve bence bu paralar geri gelmeyecek Benim aynı şekilde burda içeride param var

Mahmut
Mahmut

Çok yakın bir tanıdığımda aynı mağduriyeti yasıyor. Çözüme kavuşturan var mi?

Yaşayanları tanıyorum

Murat

Geçmiş olsun, ucuz yırtmışsınız!

Kutlu

Sizde benzer bir konu yaşadınız sanırım.

03 Ocak 2025 20:46
Global Investing Exxon İnsanları Mağdur Ediyor!
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Burçin
11 Aralık 2024 10:16
Halit sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

03 Ocak 2024 12:33