İstinye Üniversitesi "İndirimli" Erken Kayıt Ücretleri

08 Mayıs 2024 18:50

İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi olarak 7 Mayıs tarihinde açıklanan 'erken dönem indirimli' kayıt fiyatlarına tepkiliyim. İnşaatı hâlâ nasıl biter bilinmeyen yeni yerleşkeye taşınma sürecinde öğrenciler olarak her türlü mağduriyete maruz kaldık. İnşaatı bitmemiş ve devam etmeyen binanın kapasite yetersizliği (sınıf sayısının yetersizliği) nedeniyle sözde tıp eğitimi alırken sadece yarım gün ders görebiliyoruz ki günün geri kalanında sınıfı diğer dönemler kullanabilsin. Verilen ders sayıları hem bize hem de hocalarımıza bu nedenle yetersiz geliyor ve hocalar konuları yetiştiremiyorlar. Ulaşımı çok zor olan yeni kampüse bu konuda hiçbir kalıcı çözüm sunulmadı; senenin başında iyi kötü işleyen ve birkaç noktaya ücretsiz ulaşım sağlayan servisler önce ücretli hale geldi, sonra kaldırıldı. Normalde her yükseköğretim kurumunda bulunması gereken minimum şeyler bile hâlâ konuşulup tartışılırken, burası açıkladıkları fiyata bakınca haklı olarak birçok açıdan imkan sunmasını beklediğiniz bir vakıf üniversitesi ama karşılığı yok. Tüm bunlar 'sizden anlayış bekliyoruz' diyerek bir sene boyunca sineye çekmemiz beklenirken, açıklanan fahiş zammı çok ironik ve kabul edilemez buluyorum. Hiçbir açıdan karşılığını göremediğimiz hizmetin bedeli bu olmamalıdır.

profile profile profile

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

İstinye Üniversitesinde Zam

09 Mayıs 2024 23:51
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 17:48

05 Temmuz 2023 13:08