İstinye Üniversitesi Hayal Kırıklığı Eğitim Ve Sosyallik Sorunları

17 Ağustos 2024 13:58

Okulda 3 sene eczacılıkta eğitim aldım. İlk başta Topkapı'daydı fakülte. Ardından geçen sene (2. Yılımda) tadilat sebebiyle okul online'a döndü. Okulda bir üniversiteden beklediğiniz kampüs ortamını bulamayacağınızı söyleyebilirim. Sosyallik konusunda her üniversitede olabileceği gibi. Ancak bu acımasız fiyat artışı, okulun tüm öğrencilerden habersiz hızla vadi'ye taşınması, shuttle'ların az ve saatlerin çoğunlukla uyumsuz olması sebebiyle okul ve ayrıca derslere katılım aşırı can sıkıcı bir konuma geldi.

Eğitim konusunda bu okulu tercih yaparken başka özel okulları da değerlendirmenizi tavsiye ederim. Kayıt silerken bile benden yıllık eğitim ücretinin %30'unu talep ettiler. Sürecimde çözüm odaklı değil, ödeme odaklı yaklaşıldı. Öğrencinin yanında olduğunu söyleyen bir okul burası. Bana daha çok maddi kaygı duyulduğunu hissettirdi bu okul.

Bugüne kadar "öğrenci dostu" yanlarını görmedim ve aşırı pişmanım. Keşke daha evvelinde bu sayfayı okuyup karar verseydim. Vakit nakittir derler ya, bu okulda ikisini de kaybettim maalesef. Bunları bilmekte fayda olduğunu düşünüyorum.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

İstinye Üniversitesi Fahiş Zam Yapıyor. Üstelik Rezil Eğitim Veriyor!

08 Mayıs 2024 13:26
İstinye Üniversitesi Fahiş Zam Yapıyor. Üstelik Rezil Eğitim Veriyor!
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

İstinye Üniversitesinde Zam

09 Mayıs 2024 23:51
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 13:44

03 Mayıs 2024 01:32