İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Üniversite Telefon Sorunu

02 Aralık 2023 15:20

İkinci öğretim web tasarımı ve kodlama okuyorum. Sınav için gittiğim yer ıssız bir yer ama yoldan arabalar da geçiyor. İlk sınavımda emanet odalarının olacağını düşünüp telefonumu almıştım o yüzden rahattım. Fakat çantamı ve telefonumu kapının önüne bıraktırdılar. Çalınırsa sorumluluk almayacaklarını söylediler. Ertesi gün telefonumu götürmedim ama sınav yeri otogarın arkasında çok ıssız bir yerde, yol da var ve arabalar geçiyor. Koşa koşa korka korka gittim. Allah korusun birisinin başına bir şey gelse yanında telefonu da yok bunun hesabını kim verecek? İkinci gün telefonumu almadan çantamla gittim. Güvenlik orana burana dokunuyor harıl harıl iki saat çantamı karıştırdı bir şey var mı diye. Cüzdanımda fişler kalmış onları çıkarıp attı. Sınıfta 10 kişiyiz zaten 2 tane de görevli var ne kopyası çekeceğiz? 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor. Sanki tıp okuyorum.

Bilgisayar başında sınava girmem lazım aman kopya çekmesinler diye telefon bile getirtmiyorlar. Öyle bir üstümü aradılar ki kendimi hapishanede ziyaretçisi gelmiş mahkum gibi hissettim. Üstüne üstlük bir saat boyunca uzak ilçelerden yol gelen insanlar var. İstanbul'da yaşayanları düşünemiyorum bile. Emanet odalarının olması lazım, insanların sorumluluk alması lazım. Çözülmeyecek sorun değil. Bu bizim sorumluluğumuz olmamalı. Umarım yakın gelecekte bu sorun çözülür. Bölüm için çok hevesliydim ama bu strese değer mi bilmiyorum. Umarım yakın gelecekte bu sorun çözülür.

Furkanımsı
Furkanımsı

Hocam web tasarım bölümünde staj zorunlu mu ya da var mı?

İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Güvenliğinden Öğrencilere Haksız Ve Sert Muamele

02 Mayıs 2025 20:31

07 Ocak 2024 02:57